„Eu nu sunt văzut bine în lumea muzicii! Pentru muzicanți sunt cel mai slab instrumentist.” Armin Nicoară, mărturisiri neașteptate despre cariera sa muzicală!

„Eu nu sunt văzut bine în lumea muzicii! Pentru muzicanți sunt cel mai slab instrumentist.” Armin Nicoară, mărturisiri neașteptate despre cariera sa muzicală!
„Eu nu sunt văzut bine în lumea muzicii! Pentru muzicanți sunt cel mai slab instrumentist.” Armin Nicoară, mărturisiri neașteptate despre cariera sa muzicală!

Armin Nicoară a vorbit deschis despre cariera sa muzicală. Saxofonistul a avut parte de o întâmplare emoționantă cu o fană de a sa.

Armin Nicoară este unul dintre cei mai cunoscuți saxofoniști de la noi din țară, care se bucură de un succes răsunător în industria muzicii de petrecere, fiind mereu prezent la evenimentele în cadrul cărora organizatorii plătesc sume frumoase de bani pentru a-l avea alături. Cu toate acestea, se pare că artistul nu prea este văzut cu ochi buni de către colegii săi de breaslă.

Invitat în cadrul emisiunii „ În oglindă ”, difuzată pe Kanal D2, Armin Nicoară și-a deschis sufletul și a vorbit cu maximă sinceritate despre cariera sa muzicală.

Armin Nicoară, mesaj emoționant de la o fană de a sa

Citește și: „Eram foarte săraci. Mă marginalizau pentru că eu eram săracă.” Claudia Puican, dezvăluiri dureroase despre copilăria sa! Soția lui Armin Nicoară s-a confruntat cu lipsurile materiale

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 Armin Nicoară, mărturisiri neașteptate despre cariera sa muzicală!
Armin Nicoară[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “M-a sunat mama să mă întrebe. El mi-a spus că dacă nu-l plătesc acum, să merg să-l iau de la firma de curierat, de la aeroport.” Armin Nicoară, la un pas de înșelătorie

Artistul a mărturisit că în ciuda faptului că este foarte iubit de către public, colegii săi de breaslă în poziționează într-o lumină negativă, nefiind impresionați de calitățile sale artistice.

Cu toate acestea, saxofonistul continuă să facă piese din suflet, muncind din greu pentru a ajunge la inima publicului. Mai mult decât atât, Armin Nicoară a povestit o întâmplare de-a dreptul emoționantă cu o fană de a sa pe care, spune el, muzica lui a ajutat-o să se vindece de o boală incurabilă.

Tot ce fac în momentul de față, fac cu sufletul.

De aceea, poate multă lume, adică lumea muzicii, pentru că eu nu sunt văzut bine în lumea muzicii. Deloc. Pentru muzicanți sunt cel mai slab instrumentist, dar eu când cânt pe scenă, când fac un proiect, tot ce fac atunci când e vorba despre muzică, fac din suflet. Din durerea pe care o am în suflet, o pun în cântat. Emoția și melodiile pe care le cânt, vin din toată emoția mea.
Eu cred că oamenii poate se regăsesc. Un comentariu care m-a marcat foarte tare, adică pe care l-am primit în privat, îmi spusese o femeie că era pe chimioterapie, avea cancer și ascultând în fiecare zi în spital melodiile mele, a reușit să treacă peste și merge spre vindecare.
”, a mărturisit Armin Nicoară.

 Armin Nicoară, mărturisiri neașteptate despre cariera sa muzicală!
Armin Nicoară[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Când mă duc la cimitir îmi vine să intru în groapa aia! Am rămas de 10 ani de zile cu o mare tristețe.” Daniela Gyorfi, adevăratul motiv pentru care nu își mai serbează ziua de naștere

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies