„Eu prefer să mă ardă atunci când o să mor!” Ce își dorește Monica Tatoiu să se întâmple cu corpul ei după ce părăsește această lume

„Eu prefer să mă ardă atunci când o să mor!” Ce își dorește Monica Tatoiu să se întâmple cu corpul ei după ce părăsește această lume
„Eu prefer să mă ardă atunci când o să mor!” Ce își dorește Monica Tatoiu să se întâmple cu corpul ei după ce părăsește această lume

Monica Tatoiu a vorbit despre eutanasierea animalelor și incinerarea oamenilor.

Monica Tatoiu este o prezență foarte activă în spațiul public, acolo unde și-a exprimat adesea părerea cu privire la anumite subiecte de interes național. Cu mulți ani în urmă, atunci când făcea parte din viața politică, femeia de afaceri a susținut adoptarea legii care viza eutanasierea câinilor vagabonzi.

La vremea respectivă, fosta profesoară de matematică a fost acuzată că nu are milă față de animale.

Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Monica Tatoiu a vorbit despre raționamentul din spatele deciziei de a susține această lege, făcând declarații neașteptate despre momentul în care se va stinge din viață.

Citește și: „Când simți că ți se pune un nod în gât, înseamnă că e aripa lui Dumnezeu. Eu am fost crescută cu dragostea față de țară.” Monica Tatoiu, despre iubirea față de țară și cea față de Dumnezeu!

Ce își dorește Monica Tatoiu să se întâmple cu corpul ei după ce părăsește această lume
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Trebuie să ai piese mici prin care să se vadă diferența și să nu fiți la fel ca ceilalți. Nu trebuie să dai mii de euro să fii „number one.” Monica Tatoiu, secretele unei ținute reușite

Monica Tatoiu își dorește să fie incinerată

Ce își dorește Monica Tatoiu să se întâmple cu corpul ei după ce părăsește această lume
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]

Chiar dacă este o iubitoare a animalelor, Monica Tatoiu a explicat că este mai bine ca acestea să fie eutanasiate din considerente pragmatice. Mai mult decât atât, femeia de afaceri a declarat că susține și eutanasierea oamenilor și că, în ciuda faptului că este o femeie credincioasă, își dorește ca trupul său să fie incinerat după ce sufletul îl va părăsi.

Denise Rifai:  „ Mai susțineți astăzi eutanasierea câinilor vagabonzi ?”

Monica Tatoiu: Eu susțin orice și inclusiv împușcarea urșilor. Iubesc animalele, dar iubesc mai mult oamenii, traiul civilizat al oamenilor. Dacă ar fi după mine, aș aduce și 20 de pisici în casă, dar nu este normal. Trebuie rezolvată această problemă. Eu iubesc pisicile, am 5 în casă și 4 pe stradă, dar dacă lași, trebuie să iei măsuri.

Trebuie să fii pragmatic. Este mai groaznic să se sfâșie între ei și să moară de foame decât eutanasierea. Și cu oamenii la fel, eu sunt pentru eutanasiere. Chiar dacă cred în Dumnezeu, să mă ardă când mor că suntem prea multe cadavre pe pământul ăsta. Trebuie să fim pragamatici, atâta tot. Am cinci pisici, nu mai știu ce să fac cu ele. Acum am luat una de pe stradă și toată casa e plină de pipi de pisică.
Sunt și eu nebună. Deci nu, milă, milă, dar trebuie să fim pragmatici
.”, a declarat Monica Tatoiu.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce a apărut pe contul de Instagram al lui Naomi Hedman, la puțin timp după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Florin Ristei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies