„Eu preiau munca altcuiva fără să fiu plătit.” Dan Negru, despre schimbările care au loc în România

„Eu preiau munca altcuiva fără să fiu plătit.” Dan Negru, despre schimbările care au loc în România
„Eu preiau munca altcuiva fără să fiu plătit.” Dan Negru, despre schimbările care au loc în România

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România și de-a lungul timpului a reușit să aibă parte de un succes foarte mare, dar și de o comunitate mare de oameni care îl susțin și îi sunt alături la fiecare pas.

Cu câteva ore mai devreme, prezentatorul TV le-a povestit fanilor un incident pe care l-a trăit într-un supermarket. El se afla la casa de marcat și a fost anunțat de casieră că în câteva zile clientul va fi cel care va scana, va organiza și va plăti cumpărăturile.

Citește și: „Am sunat-o și i-am zis.” Dan Negru a vorbit despre Iulia Vântur. Prezentatorul a avut o vacanță în India

Dan Negru, despre schimbările care au loc în România

Schimbarea este împotriva dorinței lui Dan Negru, care spune că nu se simte în largul său să preia locurile de muncă ale oamenilor fără să fie plătit. Schimbarea a stârnit controverse și în magazine, oamenii petrecând mai mult timp la cozi din cauza lipsei de cunoștințe. Vedeta a făcut apel la adepți să aibă curajul de a-și exprima îngrijorarea.

„Am trecut pe la un supermarket azi și o casieră, Rodica scria pe ecuson, mi-a spus că astea sunt ultimele zile cu oameni la casele de marcat.«Progresul, domnu’ Dan», a oftat femeia. I-am spus că eliminarea casierelor din supermarketuri nu e o formă de progres. Eu, cumpărătorul, voi face treaba casierului. De fapt, suntem toți păcăliți: slujba ei va dispărea și eu voi face treaba ei, voi scana produsele si apoi le voi pune in coș fără să fiu plătit pentru asta.

Ăsta nu e progres! Progresul e trecerea de la lumânare la bec, de la cal la motor! Din 7 litere, PROGRES, însemnă: ‘trecerea de la o stare inferioară la una superioară, de la vechi la nou’.Unde e ‘noul’ dacă eu preiau munca altcuiva fără să fiu plătit? Aștept progresul, invenția care să schimbe felul de a face cumpărături. Până atunci, eliminarea doamnei Rodica e reducere de personal, e economie, e concediere.
Orice dar nu progres! Aveți curajul să-i spuneți asta! Curajul, da! E un progres!”
, a scris prezentatorul în online.

 Dan Negru, despre schimbările care au loc în România
Dan Negru, despre schimbările care au loc în România[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Care este părerea lui Dan Negru despre jocurile de noroc

Discuția recentă a prezentatorului TV despre înlocuirea casierelor nu este singurul subiect de conversație.

Dan Negel a mărturisit, de asemenea, că, de-a lungul anilor, mai multe companii de jocuri de noroc i-au oferit sume mari de publicitate, pe care le-a refuzat. Vedeta a explicat că nu încurajează pe nimeni să își încerce norocul în acest fel, dar a explicat ce decizii s-au luat în alte țări în ceea ce privește publicitatea la jocurile de noroc.

Pe lângă aceste aspecte, Dan Negru nu este de acord nici cu panourile publicitare care se află la fiecare pas, peste tot pe străzile din toată țara.

„În toată țara, pe toate zidurile și pe toate ecranele e promovat îndemnul la noroc. Mi-au propus și mie să apar pe panouri publicitare și să promovez jocurile de noroc. Am refuzat! Degeaba e proiectul «România Educată» dacă pe străzi e promovat norocul. Succesul în viață îl câștigi urcând pe scări, și nu cu liftul norocului. Asta trebuie să explice România educată. Din 2021, Moldova a interzis orice fel de publicitate la jocuri de noroc, cazinouri sau pariuri sportive.

În Anglia, vedetele din showbiz nu au voie să promoveze jocurile de noroc. În Germania e interzisă publicitatea pariurilor sportive înaintea sau în timpul meciurilor. La noi totul e vândut norocului! Nu există nicio statistică oficială care să spună câți dependenți are România pentru că sunt interese mari să nu se afle asta. In locul afișelor uriașe care îndeamnă la sărăcia norocului aș pune vorba lui Caragiale «Norocul e prea puțin și lumea e prea multă»”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Denisa și Bogdan, ceartă aprinsă în camera roșie! Concurentul nu vrea să înțeleagă că fata nu are sentimente pentru el: „Mai mult decât prieteni nu putem să fim”- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este Daniela Condurache. „M-am născut în Iași, dar copilăria am petrecut-o în comuna Mihai Eminescu, în satul Stâncești."

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, prima opţiune a românilor, în faţa micului ecran

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies