„Eu și Adi ne certăm grav”. Anca Serea și Adi Sînă au vorbit despre divorț. Ce se întâmplă în mariajul celor doi

„Eu și Adi ne certăm grav”. Anca Serea și Adi Sînă au vorbit despre divorț. Ce se întâmplă în mariajul celor doi
„Eu și Adi ne certăm grav”. Anca Serea și Adi Sînă au vorbit despre divorț. Ce se întâmplă în mariajul celor doi

Anca Serea și Adi Sînă au avut discuții legate de divorț. Ce s-a întâmplat în relația lor?

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Ca în orice relație, și cei doi au avut parte de momente de cumpănă, gândindu-se serios la viitorul lor.

Citeste si: Anca Serea, în vacanță în Franța cu copiii: ”Ultima noastră zi a fost plină de peripeții”

Anca Serea și Adi Sînă au de gând să divorțeze?

Anca Serea și Adi Sînă s-au căsătorit în anul 2015 și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. Fosta prezentatoare este mamă a șase copii, doi fiind din căsătoria cu fostul partener, iar ceilalți patru sunt din actuala căsnicie.

În ciuda imaginii de familie perfectă, au și ei parte de discuții serioase și neînțelegeri, ca în orice altă căsnicie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Momentele cele mai neplăcute sunt când eu și Adi ne certăm grav și ajungem la concluzii din alea că nu ne potrivim, că divorțăm etc. Dar ne iubim atât de mult încât realizăm, chiar dacă ne certăm foarte tare, că nu putem face asta. E nevoie de tact.

De-aia suntem o familie, să înțelegem că suntem fiecare cu direcțiile noastre, cu atribuțiile noastre. N-am intenționat niciodată să-i reproșez că pleacă în turneu, că stă mai puțin cu copiii. Avem grijă să avem și momentele noastre în doi, de cuplu."

Deși au avut perioade în care nu și-au vorbit, Anca Serea spune că au încercat să își rezolve problemele în primul rând pentru copii.

Mergem la hotel, facem genul ăsta de escapade. Am învățat că orice lucru important în viață necesită timp: și relația de iubire, și proiectele profesionale. Achiziția unei case, alegerea unui liceu, schimbarea unui job și așa mai departe necesită timp și niște decizii bine cântărite. Nu-ți ascund faptul c-am fost foarte supărată pe subiectul casei celei noi, chiar am avut o perioadă în care eu și Adi nici nu ne-am vorbit.

Dar ne-am dat timp unul altuia și ne-am înțeles punctele de vedere. E o investiție bună în primul rând pentru copii”, a spus Anca Serea, pentru okmagazine.ro.

Citeste si: Anca Serea a ajuns pe mâna medicilor esteticieni! La ce intervenție a apelat soția lui Adi Sîna

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Adi Sînă: „Încerc în fiecare zi”

Artistul a dezvăluit, pentru aceeași sursă, că încearcă în fiecare zi să le asigure copiilor lui absolut tot ce el nu a avut la vârsta lor, siguranța zilei de mâine. De asemenea, Adi Sînă este foarte sigur că toate eforturile lui, dar și ale soției, sunt apreciate de către cei mici.

„Dar acum nu suntem certați.

Eu încerc în fiecare zi să fac astfel încât copiii noștri să aibă siguranța zilei de mâine. Asta e foarte important. Posibilitățile pe care noi le-am avut când am fost de vârsta lor sunt incomparabile. Ăsta e un lucru minunat pentru ei, a completat și Adi Sînă, pentru aceeași sursă.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Anca Serea se confruntă cu probleme grave de sănătate: „Nu mai vedeam cu ochiul drept”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies