„Eu sunt singură pe lume.” Oana Roman nu vrea să mai audă de Catinca. Ce s-a întâmplat cu două surori

„Eu sunt singură pe lume.” Oana Roman nu vrea să mai audă de Catinca. Ce s-a întâmplat cu două surori
„Eu sunt singură pe lume.” Oana Roman nu vrea să mai audă de Catinca. Ce s-a întâmplat cu două surori

Oana Roman vorbește dur despre Catina. Cele două surori și-au adus mai multe acuzații, dar se pare că vedeta a luat o decizie finală. Motivul pentru care se află în conflict ar fi mama lor, pe care Catinca nu a venit să o vadă.

Oana Roman a blocat-o pe sora ei pe rețelele de socializare, iar motivul ar fi faptul că nu și-a vizitat mama la centrul unde este internată de o perioadă mai lungă de timp. Fiica lui Petre Roman se ocupă cel mai mult de cea care i-a dat viață, iar sora ei nu o ajută cu nimic.

Citește și: „El niciodată nu a înțeles că eu nu i-am greșit.” Oana Roman a declarat care este motivul pentru care nu mai este împreună cu Marius Elisei

Oana Roman nu mai vrea să mai audă de Catinca

Oana Roman a declarat că, pentru ea, sora ei este un subiect închis și că nu își mai dorește să vorbească cu ea. Vedeta și-a rugat sora să se ducă la mama ei, deoarece ea era prinsă cu câinii, cu copilul, cu casa, iar aceasta nu a vrut să se ducă la cea care i-a dat viață.

„Pentru mine, Catinca e un subiect închis. Nu ne mai vorbim! Pur și simplu, eu nu îmi mai doresc să mai vorbesc cu ea. Am rugat-o să se ducă și ea la mama pentru că eu eram prinsă până peste cap cu câinii, cu copilul, cu casa și ea nu a vrut să se ducă. Eu peste asta nu pot să trec. E și mama ei! Mama nu a mai văzut-o pe  Catinca din luna iunie-iulie.

Dar nu mai vreau să mă mai consum pentru nimeni. Mi-a explicat printr-un mesaj că ea nu consideră că trebuie să se mai ducă la mama. I-am interzis accesul Catincăi peste tot. Eu nu mai am niciun ajutor acum decât pe doamna Elena, care mă ajută cu Isa. Eu sunt cumva singură pe lume. Mai am o familie în spate, familia lui Pepe”, a declarat Oana Roman.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ce a spus Catinca despre acest subiect

Catinca a mărturisit că nu a venit să își vadă mama, până în momentul actual din cauza problemelor de sănătate, iar din momentul în care tatăl său s-a stins din viață, se luptă cu o depresie puternică, motiv pentru care a trebuit să urmeze un tratament.

„Nu mă interesează ce a declarat, e problema ei! Eu mă știu cum sunt, îmi știu socotelile.

Nu doresc să intru în acest carusel de prost gust! Este foarte dificil pentru mine s-o văd pe mama în starea în care este acum. Nu mă simt nici eu prea bine, ea nici atât. Eu mă confrunt cu o depresie foarte urâtă de când a murit tata. Iau încă antidepresive. Plus că e foarte departe azilul unde este internată ea. Nu am putut conduce până acolo. Când iei astfel de pastile tari, nu ai voie să conduci mașina.
M-am gândit că nici ei nu i-ar face bine să mă vadă așa. Nu am intenționat să mă fofilez!”,
a declarat Catinca.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: ”Să fiți și voi corect informați.” Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre presupusul divorț dintre ea și soțul ei



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Bătrânețea să vă prindă fericiți.” Marius Elisei, mesaj pentru Oana Roman

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies