„Eu sunt sprijinul ei principal. Nu mai am ce să mai lămuresc cu ea. Eu îmi văd de ale mele." Oana Roman nu a iertat-o pe sora ei, Catinca

„Eu sunt sprijinul ei principal. Nu mai am ce să mai lămuresc cu ea. Eu îmi văd de ale mele.
„Eu sunt sprijinul ei principal. Nu mai am ce să mai lămuresc cu ea. Eu îmi văd de ale mele." Oana Roman nu a iertat-o pe sora ei, Catinca

Oana Roman este foarte revoltată pe sora ei, iar în ultima perioadă a avut diverse mesaje pentru sora ei în mediul online. Vedeta este supărata pe aceasta și nu își mai dorește să vorbească cu ea.

În cadrul unui interviu pentru WOWnews, vedeta a dezvăluit câteva detalii despre relația pe care o are cu sora ei în momentul actual, și se pare că cele două nu s-au împăcat.

Citește și: „Are Dumnezeu planurile lui.” Oana Roman este pregătită să-și refacă viața, după despărțirea de Marius Elisei? Vedeta a răspuns la cea mai grea întrebare

Oana și Catinca Roman nu s-au împăcat

Oana Roman a vorbit despre sora ei, Catinca
Oana Roman a vorbit despre sora ei, Catinca[Sursa foto: Instagram]

Oana Roman nu a lămurit nici până în acest moment lucrurile cu sora ei, iar acum nu își vorbesc. Oana are grijă de mama ei în continuare și nu își mai dorește să repare relația cu Catinca.

„Eu sunt sprijinul ei principal. Nu mai am ce să mai lămuresc cu ea. Eu îmi văd de ale mele.", a

precizat Oana Roman, în interviul WOWnews.

Cu mai mult timp în urmă, Oana Roman a povestit despre sora ei și motivul pentru care nu mai vorbește cu ea. Se pare că vedeta este supărată pentru că sora ei nu își mai vizitează mama și nu se implică deloc, atunci când vine vorba despre recuperarea ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Vedeta a declarat că are probe audio care demonstrează că vorbele surorii sale au fost altele și că nu va mai permite nimănui să îi pună îndoială afirmațiile, deoarece ea are probe pentru tot și adevărul este de partea ei.

„Eu am probe, nu scrise ci audio, care demonstrează că vorbele ei azi au fost altele. Citez: „Nu am fost la maică mea de un an, pentru că, sinceră să fiu, nu am de ce.”

Da. Nu am de ce la ce s-a întâmplat. Pot să-mi pun picioarele în spate liniștită”. Nu știu ce consideră ea că s-a întâmplat. În afară de faptul că mama s-a luptat pentru ea și pentru noi toată viața ei. Deci eu nu vorbesc fără probe, nu mint și nu mă fofilez. Și nu voi mai permite nimănui niciodată să-mi pună la îndoială afirmațiile, pentru că eu pentru tot am probe și adevărul de partea mea.
Și cu asta am încheiat. Am și înregistrarea audio. Am tăcut din respect pentru mama și pentru sănătatea ei. Dar gata. M-am săturat de minciuni. Nu mai salvez aparențele nimănui.",
a mărturisit Oana Roman, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Oana Roman a vorbit despre sora ei, Catinca
Oana Roman a vorbit despre sora ei, Catinca[Sursa foto: Instagram]

Ce a declarat Catinca Roman despre mama ei

Catinca Roman a spus că nu își dorește să dea curs acestei discuții și că pentru ea familia a fost întotdeauna importantă.

Își iubește și respectă mama și se va duce în continuare să o viziteze.

„Ideea este că eu nu am de gând să dau curs acestei discuții. Pentru mine familia a fost foarte importantă întotdeauna, cred că îmi cunoașteți istoricul. Eu pe mama o iubesc și o respect. Am fost la ea și o să mă duc în continuare la ea. În rest, eu cred că Oana trece printr-o situație foarte grea în acest moment și îmi pare rău pentru ea.

Eu în continuare țin la ea, indiferent de ce declară și de cum se poartă.", a declarat Catinca Roman în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Oana Roman a vorbit despre sora ei, Catinca
Oana Roman a vorbit despre sora ei, Catinca[Sursa foto: Instagram]

 

Citește și: „Da bă, doi bani.” Fostul soț al Oanei Matache reacție pe rețelele de socializare, după ce Radu Siffredi l-a provocat

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Vine freză-n vânt și se duce naiba ce au construit părinții!” Ce părere are mama Deliei despre Radu Siffredi. „De aceea a procedat așa.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies