„Eu tot ziceam că sunt balonată.” Bianca Pop va deveni mămică pentru prima oară. În câte luni este însărcinată bruneta

„Eu tot ziceam că sunt balonată.” Bianca Pop va deveni mămică pentru prima oară. În câte luni este însărcinată bruneta
„Eu tot ziceam că sunt balonată.” Bianca Pop va deveni mămică pentru prima oară. În câte luni este însărcinată bruneta

Bucurie uriașă pentru Bianca Pop. După ce în trecut a pierdut o sarcină și a fost foarte afectată, iată că Dumnezeu i-a oferit o a doua șansă în viața sa. Bruneta e însărcinată, iar aceasta a vorbit despre perioada frumoasă pe care o trăiește. A aflat abia în luna a cincea de sarcină și că va fi mamă, iar acum e nerăbdătoare să-și cunoască bebelușul.

Bianca Pop este în culmea fericirii, după ce a decis să locuiască în Spania alături de George Tomaziu, partenerul său, iar în momentul actual bruneta a dat vestea mare tuturor celor care o urmăresc. În perioada următoare ea ca deveni mamă și a vorbit, în cadrul unui interviu, despre starea sa actuală.

Bianca Pop  e însărcinată

După ce anul trecut a pierdut sarcina și a trecut printr-o perioadă foarte grea, în momentul acesta viața a luat o întorsătură pozitivă pentru ea, deoarece Dumnezeu i-a dat șansa la bucuria de a fi

mamă.

În momentul actual, bruneta este însărcinată în a șasea lună, iar vara ce urmează va aduce pe lume o fetiță și de abia așteaptă momentul în care o va ține în brațe.

Ea a mai mărturisit că nu a avut stări de greață sau de rău, iar acesta a fost motivul din cauza căruia a aflat atât de târziu că va fi mamă.

„Mă simt bine, peste 2 săptămâni voi intra în luna a șasea. Voi avea o fetiță. Mă simt foarte bine, nu am avut deloc grețuri și nici nu mi-a fost rău. Eu am aflat aproape la cinci luni de sarcină că sunt gravidă. Eu tot ziceam că sunt balonată, că m-am îngrășat, nu acceptam, iar George tot zicea că nu, că ești însărcinată. Îmi spuneam eu singură că m-am balonat, că am băutut sucuri, că am mâncat.

Nu aveam grețuri, nu nimic. Mami mi-a tot zis că sunt însărcinată și mi-am făcut un test, a ieșit o linie roșie și una rozalie. M-am dus după la spital și când mi-a făcut ecografie mi-a zis că ce mare e, ce mișcă, am rămas înțepenită, nu mă așteptam, am rămas mută. Nu eram pregătită, în primele două zile am fost șocată, depresivă. Nu am planificat. O să fie fetiță.
George abia așteaptă să o vadă, să o strângă la piept. Am niște emoții, îmi e foarte frică, chiar dacă mi-am făcut atâtea operații la sâni, la nas, dar simt așa o teamă. Totuși, mă gândesc că este vorba de Spania, nu e la fel ca în România, e posibil să nasc înainte de ziua mea cu o zi”,
a spus Bianca Pop în cadrul unui in interviu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 

Citește și: „Bărbații se maturizează mai greu.” Ce sfaturi le trimite Roxana Prințesa Ardealului femeilor, după ce i-a mai dat o șansă lui Florin Rusu

Ce spunea Bianca Pop, anul trecut, despre o viitoare sarcină

Cu un an în urmă, în luna noiembrie, Bianca Pop a mărturisit că vrea să mai aștepte, până când va avea un copil și că de abia peste 2-3 ani ar vrea să devină însărcinată.

Se pare că viața a avut alte planuri pentru ea, iar peste puțin timp își va strânge fetița în brațe pentru prima dată.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

„El ar vrea, eu nu pot să zic că sunt pregătită. Dacă ar fi după mine ar mai fi, nu după 2-3 ani. Eu sunt ca un copilaș din acela alintat, râzgăiat, răsfățat. Pe mine mă speria tema asta de a avea un copil. Dacă e să fie, da, dar eu nu aș vrea să fie acum. Aș vrea să mai aștept mult și bine. Așa sunt eu, îmi place mai mult să mă bucur de mine, de viața mea, să stau liniștită, să mă distrez, să mă simt bine”, spunea Bianca Pop pentru Spynews.ro.

Citește și: Cum arată Bianca Pop. Fosta ispită și-a schimbat total look-ul, iar acum este de nerecunoscut



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Bianca Comănici a reușit să câștige procesul împotriva lui Nelson Mondialul. Daune în valoare de 30.000 de lei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies