„Eu vreau să fii ăla care ești.” Ce a mărturisit Ștefan Bănică despre colegul său, Carla's Dreams

„Eu vreau să fii ăla care ești.” Ce a mărturisit Ștefan Bănică despre colegul său, Carla's Dreams
„Eu vreau să fii ăla care ești.” Ce a mărturisit Ștefan Bănică despre colegul său, Carla's Dreams

Cu mai bine de 30 de ani în urmă, Ștefan Bănică Jr. a devenit unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România. Talentul său a strălucit în lumina reflectoarelor, iar în această perioadă a reușit să-și construiască o carieră de succes, atât în muzică, cât și în teatru și cinematografie.

Cu ajutorul carismei sale și a sincerității cu care s-a exprimat întotdeauna, Ștefan Bănică Jr. a reușit să cucerească inimile publicului și să strângă în jurul său o mulțime de fani devotați, care îl susțin în orice decizie și în orice etapă a carierei sale.

Citește și: Cine este Andrei Alexandru, cunoscut ca Sandu Cocoșatu. “Dacă aș spune că bucătăria e viața mea, atunci poate că ar fi prea puțin!”

Ce crede Ștefan Bănică Jr. despre Carla`s Dreams

În tot parcursul carierei sale, Ștefan Bănică Jr. a avut numeroase apariții în diverse producții și a reușit să se descurce cu succes în fața tuturor provocărilor. În prezent, el este jurat într-un show de talente, avându-i ca colegi pe artiști precum Carla's Dreams.

 Într-un interviu acordat în cadrul unui podcast, faimosul artist a dezvăluit că înfățișarea lui Carla's Dreams poate fi comparată cu un personaj teatral, însă când vine vorba de concerte, el și-ar dori să vadă artistul în spatele măștii, nu

doar o mască.

Chiar și așa, artistul a adăugat că este o alegere și că fiecare artist este liber să își aleagă propriul în mod în care vrea să apară pe scenă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Păi..de exemplu... am zile în care am ochii umflați, uneori port ochelari sau ochelarii de vedere.

Teatrul este una și te ascunzi în spatele unui personaj,(...) așa e și în spatele personajului teatral, nu te cunoaște nimeni, cum e și Carla’s Dreams. El e în spatele unei măști, noi nu știm cine e cu adevărat. E o alegere. În momentul în care te duci la un concert, eu nu mai vreau să văd un personaj. Eu vreau să fii ăla care ești!”, a spus Ștefan Bănică în cadrul podcastului Lianei Stanciu.

 Ce a mărturisit Ștefan Bănică despre colegul său, Carla's Dreams
Ce a mărturisit Ștefan Bănică despre colegul său, Carla's Dreams[Sursa foto: Facebook]

Ștefan Bănică Jr. nu vrea să facă niciun compromis în cariera sa

Ștefan Bănică Jr. a povestit despre prima sa incursiune în lumea cinematografiei. La doar 14 ani, a primit o invitație de a juca într-un film și, deși inițial s-a simțit mândru de această oportunitate, ulterior a decis să renunțe la repetiții. Motivul deciziei sale a fost faptul că totul nu corespundea așteptărilor sale și nu era în concordanță cu ceea ce își imagina pentru acest proiect.

De-a lungul timpului, Ștefan Bănică a fost mereu consecvent în deciziile sale profesionale. A mărturisit că a refuzat proiecte în care nu se simțea în armonie sau cu care nu se identifica, chiar și atunci când erau implicate sume semnificative de bani. El a preferat să rămână fidel conștiinței sale, talentului și respectului față de publicul său. Astfel, a ales să nu facă niciun compromis care ar fi putut afecta calitatea și autenticitatea muncii sale.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Instinctiv, la primul film în care m-au luat am spus nu.

Am spus nu pentru că m-am simțit mințit. M-a văzut Mișu Constantinescu, mi-a zis „Ce moacă de film ai”, aveam 14 ani când am făcut primul film. Era prieten cu tatăl meu, dar nu știa cine sunt, m-a chemat în filmul ăsta, eu am crezut că joc. M-am dat mare la bloc, le-am zis oamenilor că plec la filmări, doar că..prima zi de filmare a fost figurație și eram pe o plută, iar la sfârșitul filmării m-au uitat pe plută. Eu am zis „Băi, eu nu mai vin, eu am crezut că mă chemați să fac ceva”, și nu m-au crezut, dar nu m-am mai dus(..) Am spus „nu” de foarte multe ori, am refuzat multe lucruri la viața mea. Nu știu dacă am regretat, probabil nimic major, am refuzat foarte mulți bani. Chiar dacă nu aveam, dar faptul că nu mă simt bine cu conștiința mea…e nu. Să nu faci compromisuri față de profesia ta, față de publicul tău și față de tine. Eu consider că nu am făcut compromisuri, nu.”, a mai spus artistul în cadrul aceluiași podcast.

 Ce a mărturisit Ștefan Bănică despre colegul său, Carla's Dreams
Ce a mărturisit Ștefan Bănică despre colegul său, Carla's Dreams[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Marea tragedie vestimentară în țara asta” Ovidiu Buta, declarații tranșante la adresa divelor din România. Ce spune stilistul despre Andra, Delia și Andreea Marin

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum să prepari pâinea care nu îngrașă. Andreea Marin a dezvăluit care este propria ei rețetă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies