,,Eu zic da și ne vedem acolo!” What's Up intră în ring cu Exploit

,,Eu zic da și ne vedem acolo!” What's Up intră în ring cu Exploit
,,Eu zic da și ne vedem acolo!” What's Up intră în ring cu Exploit

What's Up este un artist foarte apreciat și admirat, iar melodiile lui au un mesaj puternic pentru foarte mulți fani. În urmă cu șase luni, cântărețul a decis să ia o pauză de la rețelele de socializare și nu și-a mai făcut simțită prezența atât de mult. Ei bine, se pare că în momentul actual cântărețul a revenit cu un mesaj pentru Exploit, tânărul care l-a invitat la o bătaie în ring. Iată care sunt motivele.

What's Up a postat pe pagina lui de Instagram un mesaj, care i-a fost destinat lui Exploit, după ce acesta l-a chemat la o luptă în ring. Cântărețul nu a stat pe gânduri și a acceptat provocarea. 

Citeste si: Ce dietă ține Anna Lesko la 43 de ani pentru a avea o siluetă de vis. La ce alimente a renunțat complet

Care a fost motivul pentru care What's Up a fost chemat în ring

Citeste si: Cum arată Bianca Pop. Fosta ispită și-a schimbat total look-ul, iar acum este de nerecunoscut

Se pare că totul a început din momentul în care What's Up nu i-a mai răspuns lui Exploit la telefon, iar acesta a decis să singura cale de a rezolva mica neînțelegere dintre ei este să îl cheme la o luptă în ring.

Cântărețul a spus că oamenilor lipsiți de respect nu le răspunde la telefon.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Artistul a povestit într-un videoclip pe care l-a postat pe pagina lui de Instagram că a primit, într-o dimineață, un telefon de la un amic de al său, care i-a spus să își deschidă Instagram-ul, deoarece Exploit a luat-o razna.

What's Up nu mai era activ pe rețelele de socializare de o perioadă bună de timp, iar conflictul actual l-a făcut să își redeschidă conturile.

Whatsup și Exploit bătaie în ring
Whatsup și Exploit bătaie în ring[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce ar face Mihai Traistariu ca să aibă siguranța că nu va muri. Artistul a uimit pe toată lumea cu decizia lui

Ce a declarat What's Up

Artistul a spus că acceptă să se bată în ring cu Exploit, cu toate că acesta spera ca răspunsul să fie unul negativ. Ea l-a mai sfătuit pe Exploit să se tundă, deoarece nu îl vede bine deloc în ring. 

Citește și: Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro

,,Eram într-o dimineață, nu foarte supărat așa, precum Exploit. Eram proaspăt trezit din somn, mă plimbam și eu prin curte să îmi hrănesc câinii, să văd ce fac păsărelele și ce credeți? Am primit un mesaj de la un tovarăș care îmi spunea așa ,,Băi bro, deschide Instagramul că Exploit a luat-o razna”. Acum eu nu am Instagram, nu am Facebook, nu am Whatsapp, de o vreme bună, pentru că am spus și la televizor, am retras acum vreo șase luni.

Sunt și eu obosit de 10 ani tot pe drumuri, tot prin studiouri ca să ajut puști ca tine, bai Exploit. Tot pe la Tv, pe alergătură, mi-am luat și eu o frână. Mă doare și pe mine hernia, am dublă hernie de disc și uite puștiul, doar pentru că nu i-am răspuns la telefon m-a invitat la gala RXF ca să ne batem în ring. Bine măi puștiule, dacă așa crezi tu că batrânul tău o să zică nu, greșit, eu zic da și ne vedem acolo.
Oricum asta era în capul tau, că nu o să vin, și pentru ce, că nu îți răspund la telefon? La oameni lipsiți de respect, ca și tine eu nu răspund la telefon. Dacă asta este marea ta oftică. Să vezi ce îți bag mâna în caracatița aia, tunde-te, că nu te văd bine în ring”
, a postat artistul pe pagina lui de Instagram.

Când va avea loc confruntarea dintre What's Up si Expoit

Marele meci dintre cei doi artiști va avea loc din data de 27 septembrie 2022. Intre timp a existat si o conferință de presa in care Exploit si Whats Up si-au spus multe vorbe grele.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

ADDA & WHAT’S UP, LIVE @ PATRULA 21  

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Divorț bombă în showbiz! După o relație lungă și frumoasă, au pus punct. ”S-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani. Mergem mai departe”

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies