Eugen Cristea s-a luptat cu depresia. Cum se simte actorul, după atacul vascular cerebral

Eugen Cristea s-a luptat cu depresia. Cum se simte actorul, după atacul vascular cerebral
Eugen Cristea s-a luptat cu depresia. Cum se simte actorul, după atacul vascular cerebral

Eugen Cristea a vorbit despre modul în care viața lui a fost afectată de un accident vascular cerebral (AVC) și de depresie, subliniind că acesta i-a schimbat total existența. El a mărturisit că a ajuns într-un punct în care a pierdut orice speranță și a crezut că nu va mai avea parte de fericire în viața lui.

Eugen Cristea a trecut printr-un accident vascular cerebral și printr-un episod de depresie cu 6 ani în urmă. Recent, el a afirmat că își acordă mai multă atenție sănătății sale și că a înțeles cât de dificilă poate fi viața.

Citește și: Daniel Onoriu a fost dat în judecată pentru a doua oară. Ce greșeală a făcut bărbatul

Eugen Cristea s-a luptat cu depresia

Actorul a declarat că evită în general petrecerile de ziua de naștere, deoarece nu mai este un prilej de bucurie pentru el, ci mai degrabă ocazia de a-i fi recunoscător lui Dumnezeu pentru fiecare zi în plus din viața lui.

După ce a suferit un AVC și a trecut prin depresie, actorul a devenit mult mai atent la sănătatea lui, respectând un regim de viață strict și făcând multă mișcare.

„În general evit (n.r. petreceri de ziua de naștere) deoarece pentru mine nu mai este un prilej de bucurie. Eu ca să fiu sincer îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zi pe care mi-o mai dă în plus. De atunci am început să fie un pic mai atent. Mă mir că mi s-a întâmplat mie așa ceva, asta pentru că duc un regim de viață foarte ordonat și foarte strict.

Semnalele de alarmă pe care le dă organismul trebuie luate în seamă. Au trecut 6 ani și 2 luni. Sunt bine și respect în continuare același regim de viață, fac multă mișcare. Viața e grea, e urâtă, dar chiar așa să nu existe nicio rază de soare?’‘, a mărturisit Eugen Cristea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

El a afirmat că trebuie să ia o mulțime de medicamente în fiecare zi și să facă analize medicale de două ori pe an. De asemenea, și-a modificat dieta.

„Cu sănătatea sunt bine, pentru că și eu și soția mea, Cristina, avem grijă și unul față de celălalt, și fiecare de el, îmi iau medicamentele.Am o obsesie, în fiecare dimineață mă cântăresc, îmi iau glicemia și tensiunea.

Îmi fac analizele totale, de două ori pe an, și merg foarte mult pe jos. Mi-am luat un ceas de mână care mă piuie sau trage de mine, ca să merg mai încet. Mă avertizează cu pulsul, somnul și cantitatea de stres”, a spus Eugen Cristea.

Eugen Cristea s-a luptat cu depresia
Eugen Cristea s-a luptat cu depresia[Sursa foto: Facebook]

Eugen Cristea și-a dorit să își pună capăt zilelor

Eugen Cristea a povestit despre lupta sa cu depresia, care l-a dus la spital după o tentativă de suicid.

Chiar dacă nu mai este un om optimist, actorul încearcă să accepte viața cu toate greutățile ei.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Încerc din greu să fiu un om pozitiv, îmi vine foarte greu, dar fiind în zodia Berbecului, nu mă pot abține să mă abțin să fiu un adept al dreptății, al bunului gust, al dragostei. Am avut o răceală și am crezut că a fost Covid. M-am speriat foarte tare. Am intrat într-o depresie. Am avut niște medici foarte buni și le mulțumesc. Tratamentul ți-l faci singur până la urmă. Am ajuns la urgență, dus de soția mea și de prietenul meu. Toate fetele de la urgență m-au întrebat ce e cu mine și le-am spus că nu mai vreau să trăiesc. Nu-mi pare rău (n.r. copil). Nu mi-am dorit”, a mai declarat Eugen Cristea, potrivit spynews.ro.

Eugen Cristea s-a luptat cu depresia
Eugen Cristea s-a luptat cu depresia[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cum se înțelege noul iubit al Deei Maxer cu copiii artistei. Micuții deja l-au cunoscut pe bărbat

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Irina-Margareta Nistor, invitată duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies