Europenii arunca anual 90 de tone de mancare din lipsa spatiului de depozitare! Iata solutia!

Europenii arunca anual 90 de tone de mancare din lipsa spatiului de depozitare! Iata solutia!
Europenii arunca anual 90 de tone de mancare din lipsa spatiului de depozitare! Iata solutia!

Statisticile arata ca 1,3 miliarde de tone de alimente, adica 33% din totalul alimentelor destinate pentru consumul uman, sunt risipite anual la nivel mondial.

In Europa, sunt aruncate peste 90 de tone de mancare ceea ce inseamna ca fiecare persoana arunca aproximativ 180 kg in fiecare an, se arata intr-un studiu realizat de catre Directia Generala de Sanatate si Consumatori a Comisiei Europene.

In contextul cresterii volumului de mancare aruncata, lipsa unui spatiu de depozitare si deteriorarea alimentelor fiind principalele cauze, Hotpoint lanseaza gama de frigidere de 70 cm cu doua usi de mare capacitate si tehnologia High Definition Cooling.

Acestea gestioneaza eficient spatiul si pastreaza alimentele proaspete mai mult timp.

Comparativ cu vechea gama, noua linie de frigidere Hotpoint imbina functionalitatea cu designul si dispune de 72 de litri spatiu suplimentar, o suprafata utila de rafturi cu 33% mai mare, avand, in total, o capacitate de 459 litri.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Datorita cresterii adancimii cu 10%, fiecare cutie de legume este cu 7cm mai adanca si cu 3,5 l mai mare, iar fiecare raft este mai adanc cu 8cm si

mai lat cu 3cm. Platforma no frost AIR TECH EVOLUTION asigura controlul constant al temperaturii si circulatia perfecta a aerului in compartimentul frigiderului, ceea ce permite atingerea rapida si uniforma a temperaturii ideale.

Combinele frigorifice Hotpoint sunt dotate cu tehnologia Hygiene Advance ce consta intr-un strat special de argint aplicat pe suprafata interioara a cabinetului, care impiedica dezvoltarea microorganismelor.

Totodata, tehnologia High Definition Cooling creeaza mediul ideal pentru pastrarea prospetimii si calitatii alimentelor, reusind sa le prelungeasca valabilitatea intr-un mod natural.

In plus, noul mecanism glisant al compartimentelor de pastrare a prospetimii permite reglarea nivelului de umiditate pentru a mari durata de pastrare a alimentelor proaspete si a preveni risipirea acestora.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies