Eurovision 2018 rezultate: Dezamagire totala la Lisabona! Romania nu s-a calificat in finala Eurovision 2018! "E umilitor"!

The Humans
Eurovision 2018 rezultate: Dezamagire totala la Lisabona! Romania nu s-a calificat in finala Eurovision 2018! "E umilitor"!

The Humans a pierdut sansa de a intra in marea finala din Portugalia!

 

Eurovision 2018 rezultate. Romania nu s-a calificat in finala Eurovision 2018 dupa participarea la Eurovision 2018 semifinala 2. Tristetea a fost una fara margini si in tara! Trupa The Humans, castigatoarea Selectiei Nationale cu piesa Goodbye, nu a reusit sa prinda top-ul celor zece tari votate de publicul din Europa.

Cristina Caramarcu si The Humans  au intrat in concurs din pozitia a doua, chiar in prima parte a semifinalei Eurovision 2018, si lucrul acesta pare sa ii fi dezavantajat! Iubitorii Eurovision nu i-a votat in numarul suficient de mare incat artistii sa

poata ajunge in gala finala din Portugalia!

 

 

 

Eurovision 2018 rezultate.Romania, executata de public la Lisabona! The Humans a ratat finala Eurovision 2018

Dupa ce s-a spus STOP VOT, pentru toata delegatia Romaniei au inceput emotiile! Ele au existat pana in ultimul momentul in care s-a sperat ca prezentatoare portugheze sa anunte anunte si tara noastra drept una dintre finalistele Eurovision 2018.

"E greu, este dur, dar atat s-a putut face anul acesta! Nu ne vine sa credem ca tara noastra nu a mers mai departe in competitie! E umilitor", au spus fanii de pe plaiurile mioritice.

Eurovision 2018 rezultat! Finala Eurovision 2018 va avea loc sambata, 12 mai, de la orele 22.00, la Lisabona! Aseara, s-a definitivat lista tarilor care s-au calificat in mare regal! Austria, Estonia, Cipru, Lituania, Israel, Cehia, Bulgaria, Albania, Finlanda, Irlanda, din prima semifinala Eurovision 2018, la care s-au adaugat  Serbia, Moldova, Ungaria, Ucraina, Suedia, Australia, Norvegia, Danemarca, Slovenia si Oalnda din

cea din Eurovision 2018 semifinala2. Lor li se vor alatura statele calificate din oficiu, Germania, Anglia, Italia, Spania, Franta, plus Portugalia tara gazda.

Eurovision 2018 rezultate: Romania reprezentata de The Humans

Trupa The Humans, trupa ce a concurat la Eurovision 2018 semifinala 2, a fost fondata acum un an si are sase membri in componenta: Alex Matei (clape), Alex Cismaru (chitara), Adi Tetrade (tobe), Alin Neagoe (bass) si Cristina Caramarcu (voce).

The Humans vor reprezenta Romania la Eurovision 2018 semifinala 2 cu piesa Goodbye, despre care chiar ei spuneau: "Goodbye este o piesa manifest in care cu siguranta se vor regasi multi dintre cei care o asculta, este un indemn de a ne motiva unii pe altii de a nu renunta la visele noastre! Acum un an, cream primul event prin care anuntam, cu mari emotii, lansarea trupei The Humans! Cu un an mai tarziu suntem extrem de bucuroşi sa lansam o alta invitatie, tot in data de 25 februarie.

Aşadar, implinim un an şi ne sarbatorim pe scena finalei #eurovisionromania! Ne dorim mult sa ajungem la Lisabona şi asta se poate intampla doar cu ajutorul vostru!", au transmis membrii trupei The Humans la aniversarea unui an de existenta a formatiei. Din pacate, aseara, formatia a ratat sansa de a intra in finala Eurovision 2018  se poate intampla doar cu ajutorul vostru!", au transmis membrii trupei The Humans la aniversarea unui an de existenta a formatiei.
Din pacate, aseara, formatia a ratat sansa de a intra in finala Eurovision 2018

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Semnificatia numelui: ce reprezinta numele Ciprian

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies