Eurovision 2019. Ester Peony, într-o rochie transparentă! România intră în concurs în această seară

Eurovision 2019. Ester Peony, într-o rochie transparentă! România intră în concurs în această seară
Eurovision 2019. Ester Peony, într-o rochie transparentă! România intră în concurs în această seară

Ester Peony, reprezentanta României, va urca joi seară, în cea de-a doua semifinală, pe scena Eurovision 2019 de la Tel Aviv.

Cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision 2019 o va aduce pe scena de la Expo Tel Aviv, în această seară, pe reprezentanta României, Ester Peony.

Până acum, Ester Peony a făcut senzație cu ținutele sale spectaculoase, extrem de sexy. Cântăreața a purtat la deschidere o rochiță transparentă, sclipitoare, accesorizată cu pene.

Eurovision 2019. Având numărul 6 de intrare în concurs, Ester Peony va concura, în această seară, în semifinala a doua, cu reprezentanții din Elveția, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croația, Lituania și Malta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ester Peony va interpreta pe scena Eurovision 2019 piesa "On a Sunday", cu care a câștigat selecția națională.

 

Eurovision 2019. Tările calificate în prima semifinală de la Tel Aviv

Grecia, Belarus, Serbia, Cipru, Estonia, Cehia, Australia, Islanda, San Marino și Slovenia s-au calificat în finala Eurovision 2019 după prima semifinală a concursului. Reprezentanții acestor țări se vor afla în finală, alături de Franţa, Germania, Spania, Marea Britanie şi Italia, care sunt calificate direct în finală, și de  gazda de anul acesta, Israel.

Eurovision 2019. Anul acesta, sub sloganul "Dare to dream", concursul Eurovision are loc la Tel Aviv, în Israel, după ce precedenta ediţie a competiţiei muzicale a fost câştigată de reprezentanta acestei ţări, Netta, cu piesa "Toy".

Până acum, cele mai bune clasări ale României la Eurovision au fost: de două ori locul al treilea cu Luminiţa Anghel & Sistem în 2005 și Paula Seling & Ovi în 2010şi o dată locul al patrulea cu Mihai Trăistariu în anul 2006. 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Avea cancer de colon, dar medicii i-au spus că suferă de constipaţie. Simptomele care trebuie să te pună în alertă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies