Eva Pavel a primit distincţia de Excelență în consiliere medicală în cadrul Galei "Valori Contemporane"

Eva Pavel a primit distincţia de Excelență în consiliere medicală în cadrul Galei
Eva Pavel a primit distincţia de Excelență în consiliere medicală în cadrul Galei "Valori Contemporane"

Eva Pavel, prezentatoarea emisiunii "Apel la consilier", difuzată în fiecare duminică, de la ora 10:30, la Kanal D, a primit Premiul de Excelență în consiliere medicală, ca o recunoaștere a realizărilor profesionale, dar și o confirmare a impactului pozitiv pe care îl are în comunitate și în viețile celor pe care îi consiliază.

Prezentatoarea Kanal D aduce informații medicale despre tehnologii avansate, metode de investigare revoluționare și tratamente de ultimă generație tuturor telespectatorilor interesați de aspectele ce țin de sănătate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

" Sunt onorată să primesc acest premiu în numele echipei mele, dar mai ales în numele celor care apelează la noi și a celor care urmăresc în fiecare duminică emisiunea <Apel la consilier>.

Mulți dintre noi realizăm cât de importantă este sănătatea atunci când, din păcate, o pierdem. Acest premiu îmi amintește cu drag de fiecare dintre sutele de pacienți cu care am colaborat și care a reușit să își recâștige sănătatea. Lor le dedic acest premiu, dar și celor care ne urmăresc la Kanal D și află de acolo care sunt cele mai bune metode de tratament disponibile în spitalele din întreaga lume", a declarat Eva Pavel, gazda emisiunii "Apel la consilier".

Printre cei care au primit distincții de excelență s-au numărat Carmen Tănase, Cristina Bâtlan, Ada Vertan, Ovidiu Lipan Țăndărică, Leon Dănăilă.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Monica Tatoiu, despre pericolul generațiilor. Cum a salvat fosta profesoară de matematică un grup de tineri? „Festival pe bloc, pe acoperiș.”

FOTO INCENDIAR! Inna s-a pozat în așternuturi. Cântăreața i-a ÎNNEBUNIT pe fani cu formele ei

Nu te așteptai la asta! Așa arată casa lui Salman Khan și a Iuliei Vântur

Doi polițiști au murit după ce mașina lor s-a rupt în două într-un teribil accident. Colega lor se zbate între viață și moarte

Cum a reușit Ana Morodan să își găsească un anumit scop în viață? Vedeta a trecut prin momente dificile „Au fost niște ani grei pentru mine.”

Vești bune pentru români. Statul oferă cel puțin 1.000 de lei. Cine sunt beneficiarii: „Virăm banii în cont în luna octombrie”

De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...


Cookies