Eva Pavel, realizatoarea emisiunii "Apel la consilier", a fost numită Ambasador pentru viață in cadrul Galei Premiilor Revistei Cariere

Eva Pavel, realizatoarea emisiunii
Eva Pavel, realizatoarea emisiunii "Apel la consilier", a fost numită Ambasador pentru viață in cadrul Galei Premiilor Revistei Cariere

Eva Pavel, realizatoarea si prezentatoarea emisiunii "Apel la consilier" difuzată în fiecare duminică, începând cu ora 09.30, a fost numita Ambasador pentru viață în cadrul Galei Premiilor Revistei Cariere.

Distincția reprezintă o recunoaștere a eforturilor depuse de frumoasa prezentatoare în sprijinul românilor care se confruntă cu probleme de sănătate și care au nevoie de tratament în afara țării.  Eva Pavel are o experiență de peste 12 ani în domeniul medical internațional, având o echipă pregătită să răspundă tuturor nevoilor pe care le poate avea un pacient român într-un spital din străinătate. Cu ajutorul ei, peste 10.000 de români au beneficiat de cele mai noi tehnologii medicale în centre de excelență din Turcia, Austria, Italia, Elveția și Grecia.

"Faptul ca în fiecare moment un pacient român are nevoie de sprijin și caută soluții medicale este pentru mine un soi de jurământ care mă obligă în fiecare zi să fiu mai bună, să caut mai mulți medici străini, să cer mai multe opinii medicale pentru ei și să deschid porțile mai multor centre medicale din lume care să-i primească. Tuturor celor care într-un moment atât de critic și atât de important au ales să pună mâna pe telefon, să-mi ceară ajutorul, lor aș vrea să le mulțumesc.

Premiul acesta este răspunsul că ceea ce am făcut în toți acești ani, am făcut bine. Sunt mii de români alături de care am luptat pentru viața lor în străinătate",  a declarat prezentatoarea emisiunii "Apel la Consilier".

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Eva Pavel este cel mai cunoscut consilier medical din România și promotorul conceputului de "a doua opinie medicală".

Realizează și prezintă emisiunea "Apel la consilier" la Kanal D locul de unde telespectatorii pot afla care sunt cei mai renumiți doctori din întreaga lume pe diverse probleme de sănătate, dar și cât de important este să cauți soluții medicale dincolo de granițele țării atunci când în România nu mai există nicio variantă. A susținut conferințe medicale internaționale despre medicina viitorului în calitate de moderator și speaker, iar în anul 2022 a câștigat cea mai înaltă distincție în domeniu, fiind desemnată "Cel mai bun consilier medical" într-o competiție cu alți consilieri din 33 de țări.

Care sunt cele mai noi tratamente ale celor mai comune sau rare afecțiuni, ce medici pot fi consultați și care sunt clinicile unde merg să se trateze de obicei românii, aflați în fiecare duminică, începând cu ora 09.30 urmărind "Apel la consilier", realizată și prezentată de Eva Pavel.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies