Evaluare nationala 2019. Calendarul examenelor. Informatii despre admiterea la liceu

Evaluare nationala 2019. Calendarul examenelor. Informatii despre admiterea la liceu
Evaluare nationala 2019. Calendarul examenelor. Informatii despre admiterea la liceu

Evaluare nationala 2019. Ministerul Educatiei Nationale a aprobat calendarul de desfasurare a Evaluarii Nationale pentru absolventii clasei a VIII-a (EN VIII) in anul scolar 2018-2019.

 

Astfel, prima proba scrisa din cadrul EN VIII (limba si literatura romana) va avea loc in data de 18 iunie 2019. Urmatoarea proba scrisa (matematica) se va desfasura in data de 20 iunie. Iar ultima (limba si literatura materna – pentru elevii care au studiat aceasta disciplina) este programata in data de 21 iunie.

 

Evaluare nationala 2019. Inscrierea candidatilor

 

Inscrierea absolventilor clasei a VIII-a in vederea participarii la Evaluarea Nationala se face in perioada 3 – 7 iunie 2019. Cursurile pentru clasa a VIII-a se vor incheia vineri, 7 iunie 2019. 

 

 

Evaluare nationala 2019.

Afisarea rezultatelor

Afisarea primelor rezultate este prevazuta pentru data de 25 iunie (pana la ora 12:00), procedura urmata de inregistrarea contestatiilor, in intervalul orar 14:00 – 20:00. Examenul se va incheia sambata, 29 iunie, cu afisarea rezultatelor finale. 

 

Te mai pot interesa modele de subiecte la Limba Romana si la Matematica. 

 

Evaluare nationala 2019.

Inscrierea la liceu

 

Ulterior afisarii rezultatelor, in perioada 3 – 7 iulie, absolventii clasei a VIII-a si parintii acestora, asistati de dirigintii claselor a VIII-a, vor completa optiunile din fisele de inscriere pentru admiterea la liceu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Sindromul colonului iritabil - cauze, simptome, tratament

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Erika Isac, protagonista unei ipostaze inedite la SAGA Festival. Ce a făcut în timp ce iubitul ei, rapperul M.G.L. cânta pe scenă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Blestemul abătut asupra unei familii, care și-a pierdut cel de-al doilea fiu înecat, tot la vârsta de 17 ani, la 7 ani distanță de prima tragedie!


Cookies