Eveniment MEMORABIL pentru Daniela Crudu! Aceasta este singura ţinută pentru care a primit notă de "trecere" de la Iulia Albu! "Saltul făcut este fabulos"

Eveniment MEMORABIL pentru Daniela Crudu! Aceasta este singura ţinută pentru care a primit notă de
Eveniment MEMORABIL pentru Daniela Crudu! Aceasta este singura ţinută pentru care a primit notă de "trecere" de la Iulia Albu! "Saltul făcut este fabulos"

Iulia Albu, comentariu incredibil despre Daniela Crudu. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva.

 

Simpatică, asumată, aeriană şi mereu cu zâmbetul pe buze, Daniela Crudu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România deşi a fost implicată în câteva scandaluri răsunătoare. Problemele nu i-au afectat însă popularitatea...Dimpotrivă!

Fosta asistentă tv este solicitată des pentru promovare de brand-uri pe reţelele de socializare şi are o sumedenie de contracte de imagine din care câştigă bani frumoşi. 

 

Ei bine, farmecul personal al Danielei nu a avut efect şi asupra Iuliei Albu. Necruţătoare cum o ştim când vine vorba de ţinute neinspirate, Domniţa de Alba nu a cedat în faţa aerului copilăresc al Danielei şi a taxat-o aspru de fiecare dată când a prins-o în "ofsaid".

Iulia Albu, comentariu incredibil despre Daniela Crudu. "Aş avea ceva de comentat"

În urmă cu două săptămâni însă, s-a întâmplat ceva nesperat pentru tânăra brunetă. Iulia nu a fost oripilată de o ţinută purtată de Cruduţa la o petrecere, ba mai mult, a remarcat o evoluţie vestimentară a vedetei. 

 

 

" Daniela “Cool-du” Crudu se vrea minimalistă. Nu prea îi iese, dar apreciez efortul. Mai ales având în vedere faptul că nu cred să beneficieze de sfaturile vreunui stilist.

Aş avea de comentat ceva în legătură cu situaţia de la nivelul gât în sus, dar mă voi abţine. Fireşte că acea borsetă este mai bună pentru ţinut surprize de gume Turbo şi resturi de bomboane agricole decât de purtat la evenimente. Dar să nu uităm totuşi că este vorba despre Daniela Crudu, iar saltul făcut este unul fabulos", a scris fashion editor-ul pe site-ul ei iuliaalbu.com

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Femeile din ACESTE ZODII se îndrăgostesc de cel mai bun prieten până la Crăciun

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies