Evenimente captivante în episodul din această seară al serialului „Tablou de familie”, difuzat la ora 20:00 pe Kanal D!

Evenimente captivante în episodul din această seară al serialului „Tablou de familie”, difuzat la ora 20:00 pe Kanal D!
Evenimente captivante în episodul din această seară al serialului „Tablou de familie”, difuzat la ora 20:00 pe Kanal D!

In această seară, la ora 20:00, un nou episod palpitant din serialul „Tablou de familie”ii va ține telespectatorii cu sufletul la gură printr-o serie de întâmplări pline de tensiune și emoție.

În acest episod, Azra va încerca să facă față situațiilor dificile apărute în urma discuțiilor avute cu Sergen și Jale. Determinată să nu lase aceste evenimente să afecteze relația cu copiii săi, Azra va face eforturi extraordinare pentru a păstra aparențele de normalitate. Însă lucrurile devin și mai complicate atunci când este nevoită să colaboreze profesional cu Sergen.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Între timp, Jale începe să se apropie de Miray, în timp ce continuă să cerceteze familia Azrei. În paralel, Yıldırım și Azra deschid din nou dosarele trecutului, iar Sergen, conștient că își pierde soția, scapa controlul asupra propriilor reacții.

În fața spectrului falimentului, Çolpan realizează că singura cale de salvare pentru Cevher Hukuk este cazul Berksoy. Azra, care află prea târziu despre situația mamei sale, se vede prinsă între dilema carierei și a familiei.

În timp ce toate acestea se desfășoară, Ceylan, complet refăcută, revine la Arsen Hukuk, fără să știe că Eșref, cel care a decis să o atace, își pune în aplicare planurile. Eylul, pe de altă parte, pregătește o nouă strategie pentru a dovedi în fața instanței că divorțul de Ural este inutil.

Rezultatul neașteptat al cazului Berksoy aduce un punct culminant după o luptă intensă între părți.

În finalul zilei, familia se reunește, iar Azra va face o dezvăluire surprinzătoare, care va schimba cursul evenimentelor.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum a fost copilăria lui Laurențiu Reghecampf și cine l-a făcut să meargă pe drumul sportului? “A fost cel care m-a împins foarte tare să fac fotbal.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies