Evită-le pentru a străluci. Cele 5 greșeli frecvente în modă pe care femeile le fac

care sunt greselile in moda
Cele 5 greșeli frecvente în modă pe care femeile le fac

Întotdeauna ne dorim să fim în pas cu moda. Însă știați care sunt greșelile frecvente pe care le facem fără să realizăm?

Aflați din rândurile următoare care sunt cele 5 greșeli frecvente pe care femeile obișnuiesc să le facă atunci când vine vorba despre modă. 

 

5. Nu te îmbraci conform formei corpului tău 

Pe locul 5 se află faptul că, nu ne îmbrăcăm conform formei corpului nostru. Există nenumărate femei care tind să poarte haine fie mult prea mici, reprezentând totodată o etichetă nu prea bună atunci când vine vorba despre codul vestimentar, iar bineînțeles că un alt aspect legat de acest lucru este și

faptul că femeile tind să poarte haine mult prea mari, moment în care corpul lor nu este modelat sub nicio formă. În momentul în care participăm la diverse evenimente, ar trebui să ne îmbrăcăm în concordanță cu respectivul loc, dar totodată nici în așa fel încât să distragem atenția prea mult de la ori ce se întâmplă de fapt acolo. Și cu toate acestea, ne dorim ca silueta noastră să fie una cât mai frumoasă cu putință, lucru pe care îl putem face odată ce vom alege hainele în conformitate cu forma corpului nostru, articolele vestimentare având anumite caracteristici și funcții
care ne vor scoate foarte bine în evidență și nu vor face contrariul.  

Citește și: Secretele frumuseții. Dieta Salmei Hayek și cum alegerea alimentelor îi influențează strălucirea

greseli in moda
Cele 5 greșeli frecvente în modă pe care femeile le fac[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Care sunt cauzele căderii părului. Problema cu care se confruntă tot mai mulți oameni

4. Încerci sa impresionezi mult prea mult 

Pe locul 4 se află faptul că, încercăm să impresionăm mult prea mult. Aceasta este o greșeală care se face foarte des, chiar și în înalta societate, greșeală care apare deseori la persoanele care sunt la început atunci când vine vorba despre tendințele în modă și au impresia că trebuie să arate mai mult decât este necesar de fapt.

De asemenea, există și greșeala în care avem tendința să ne îmbrăcăm așa cum putem observa la alte persoane din jurul nostru, crezând că este bine ceea ce acestea fac, însă de fapt lucrurile stau cu totul și cu totul diferit. Cu toate acestea, dacă acordăm puțin mai multă atenție acestui aspect, vom observa faptul că, oamenii bogați și cei cu clasă, nu se îmbracă deloc astfel încât să iasă în evidență, și dimpotrivă, discreția este extrem de importantă.
Bineînțeles că este foarte important ca ținuta noastră să fie corespunzătoare și potrivită pentru ocazia la care participăm, însă nu ar trebui să ne străduim prea mult, pentru că acest lucru se va vedea direct și nu într-un mod pozitiv, ba chiar mai mult, vei da dovadă de o nesiguranță aparte. Femeile nu au nevoie de o validare puternică din partea celor din jur, iar toți ochii să fie ațintiți asupra lor, trebuie doar să fie foarte încrezătoare în propria persoană și să fie elegante. 

Cele 5 greșeli frecvente în modă pe care femeile le fac[Sursa foto: freepik]

3. Crezi că arată scump, dar de fapt nu o face  

Pe locul 3 se află faptul că, credem că arătăm scump, dar de fapt nu o facem. Acest aspect ține în special de articolele vestimentare pe care le purtăm, alese astfel încât să arătăm scump, deși ele nu sunt așa, însă cu toate acestea dăm greș și arătăm exact contrariul.

În ciuda faptului că aceste aspecte sunt puțin mai greu de observat de către persoanele din jurul tău, necesitând timp pentru a înțelege care sunt țesăturile și stilurile care arată de fapt scump și care nu, pot exista și anumite persoane din jurul tău mult mai experimentate care își vor da seama dintr-o clipită. 

greseli frecvente in moda
Cele 5 greșeli frecvente în modă pe care femeile le fac[Sursa foto: freepik]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

2. Porți pantofi nepotriviți 

Pe locul 2 se află faptul că, purtăm pantofii nepotriviți. Aici este vorba în special despre faptul că supraestimăm mărime tocului la perechea de pantofi pe care alegem să o folosim pentru o anumită ocazie, însă deși deseori stiletto este modelul de pantofi purtat la majoritatea evenimentelor, acesta nu este unul prea elegant, dat fiind faptul că tind să fie puțin prea sexy decât este cazul. Cu alte cuvinte, tocul prea înalt pentru anumite ocazii, reprezintă din start o greșeală, în special dacă acestea sunt purtate în timpul zilei, fiind o greșeală mai mare față de momentul în care sunt purtate pe timp de seara. Bineînțeles că se pot purta tocuri și în timpul zilei, însă ar trebui să vă asigurați că tocurile sunt puțin mai joase sau chiar mijlocii, însă nu înalte, pentru a părea puțin mai casual, în funcție de ocazie la care participați. 

tendinte vestimentare toamna 2023
Cele 5 greșeli frecvente în modă pe care femeile le fac[Sursa foto: freepik]

1. Îngrijirea ta nu este la standardele înalte

Pe locul unu se află faptul că, îngrijirea noastră personală nu se află la standarde înalte. Aceasta nu este o greșeală care ține de domeniul modei, însă cu toate acestea este o greșeală de luat în seamă, dat fiind faptul că există nenumărate femei care nu petrec suficient timp atunci când vine vorba despre îngrijirea lor personală. Bineînțeles că acești acestea își dau tot interesul atunci când vine vorba despre modă și stilul lor, însă se pare că îngrijirea nu reprezintă pentru ele, pentru anumite femei, o importanță la fel de mare ca moda. Cu alte cuvinte, ar trebui să te asiguri de faptul că vei petrece mai mult timp atunci când vine vorba despre îngrijirea personală, pentru că, chiar dacă atunci când vine vorba despre ținutele tale și persoana ta, totul este în regulă și bine văzuta, ar trebui ca la fel să fie văzută și îngrijirea ta personală, astfel încât să se potrivească cu nivelul ținutei pe care o abordezi. Altfel spus, în momentul în care îți dorești să arăți mai scump, ar trebui să ai și o îngrijire absolut impecabilă, un machiaj cât mai decent cu putință, o piele cât mai fină și sănătoasă, de asemenea și o coafură pe măsură și așa mai departe, lucruri care sunt considerate de altfel, ca fiind de bază. 

tendinte moda toamna 2023
Cele 5 greșeli frecvente în modă pe care femeile le fac[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Care sunt cauzele căderii părului. Problema cu care se confruntă tot mai mulți oameni

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies