Exatlon 14 aprilie. Vladimir Draghia, despre cea mai mare nemultumire de la Exatlon. Faimosul a rupt tacerea: "Intervine o frustare"

Exatlon 14 aprilie. Vladimir Draghia, despre cea mai mare nemultumire de la Exatlon. Faimosul a rupt tacerea:
Exatlon 14 aprilie. Vladimir Draghia, despre cea mai mare nemultumire de la Exatlon. Faimosul a rupt tacerea: "Intervine o frustare"

 

In editia Exatlon 14 aprilie, concurentii au fost intrebati despre cele mai mari temeri pe care le au de cand sunt in concurs. 

Vladimir Draghia sustine ca nu are o teama anume, insa este frustrat de faptul ca nu poate sa-i spuna iubitei sale, Alice, tot ce simte pentru ea, ca nu are suficient timp sa-i comunice tot ce are pe suflet. 

 

"Se instaleaza in interiorul oricaruia dintre noi, fiind plecat atata timp, un semntiment de teama, care imbraca diverse forme?", l-a intrebat Cosmin Cernat in emisiunea Exatlon 14 aprilie.

 

"Am intotdeauna nevoia de a afla. Nu se instaleaza neaparat teama, mai mult nevoia de a spune. Noi am mai castigat probe de comunicare, dar dupa ce treci peste clasicele intrebari de rutina, 'ce mai faci', 'e totul bine', abia cand ajungi sa vorbesti despre tine, despre suflet, despre lucrurile importante.

Intervine o frustare ca nu apuci sa vorbesti despre lucrurile astea. 

 

Frustarea mea este ca nu pot sa-i spun ce simt, sa vorbesc despre lucrurile importante, despre conexiunea noastra. Eu vreau sa cred ca exista acea legatura puternica intre noi, chiar daca nu ne auzim. Aia este frustarea mea, teama nu simt. Nu mi-e frica. Am incredere in Alice. Stiu ca o creste frumos pe Zora", a spus Vladimir Draghia, in emisiunea Exatlon 14 aprilie.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Imagini senzationale cu Razboinica Anca dansand si cantand pe manelele despre Exatlon! "De ce nu m-a placut si pe mine nimeni in emisiune?"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies