Exatlon 14 mai. Larisa, cu fata plina de sange dupa ce s-a lovit in timpul probei! Roxana a izbucnit in lacrimi!

Exatlon 14 mai. Larisa, cu fata plina de sange dupa ce s-a lovit in timpul probei! Roxana a izbucnit in lacrimi!
Exatlon 14 mai. Larisa, cu fata plina de sange dupa ce s-a lovit in timpul probei! Roxana a izbucnit in lacrimi!

 

A fost o seara cu emotii pentru Faimosii si Razboinicii de la Exatlon. Dupa ce au reusit sa faca echipa impreuna si sa castige in fata Greciei, cele doua echipe au concurat din nou unii impotriva altora.
Aproape de finalul competitiei, concurentilor le este din ce in ce mai grav sa faca fata probelor, atat fizic, cat si psihic.

Faimosii au castigat proba si au ajuns la restaurant, insa Larisa a platit si un pret pentru asta! Concurenta s-a accidentat pe traseu si s-a lovit la nas, pana la sange.


De cealalta parte, Roxana a fost extrem de demoralizata de rezultatul echipei sale si a clacat. Razboinica nu s-a mai putut abtine si a izbucnit in lacrimi. 

La finalul probei, tot Larisa a fost cea care a incurajat-o pe oponenta ei.

"M-am lovit la nas, dar asta este, am trecut peste. Vreau sa ii spun Roxanei ca asa m-am simtit si eu.

Nu o data, de doua ori. Atunci cand iti lipseste familia, iar la asta mai adaugi si oboseala fizica...Cand ai si cateva jocuri in care nu reusesti, la un moment dat incepi sa cazi", i-a spus Larisa.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Exatlon 14 mai. Moment induiosator intre Catalin Cazacu si Ionut Rusu la Exatlon!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies