Exatlon 18 martie. Mariana nu poate trece peste jignirile facute de Giani, la adresa ei: "E normal ca ma oftic. Asa sunt eu, inimoasa"

Exatlon 18 martie. Mariana nu poate trece peste jignirile facute de Giani, la adresa ei:
Exatlon 18 martie. Mariana nu poate trece peste jignirile facute de Giani, la adresa ei: "E normal ca ma oftic. Asa sunt eu, inimoasa"

Mariana s-a intors dezamagita in tabara Razboinicilor, dupa cearta colosala pe care a avut-o cu Giani Kirita, la proba pentru casa.
Stefan a incercat sa o sfatuisca de bine si sa ii explice ca ar trebui sa isi canalizeze slabiciunea in alte directii, iar lacrimile sa o motiveze.

"Giani a simtit slabiciunea Marianei, mai ales ca in ultima perioada ea nu a mai adus puncte.

Si a profitat de asta", a spus Razboinicul Stefan.

 

 

 

"Cred ca cearta a pornit din partea la amandoi, eu am zis ca ne mutam in casa si el a inceput cu mult tupeu si vorbe urata. E normal ca ma oftic ca am pierdut casa, pentru ca asa sunt eu, inimoasa."

, a mai spus Mariana.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Exatlon 17 martie. Cearta mare intre Giani si Mariana! "Scoateti barbatul din echipa! Tu nu reprezinti femeile!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies