Exatlon 19 februarie. Ionut si Anca de la Razboinicii s-au injurat si s-au certat in fata colegilor! "Esti o perversa si o nebuna!" Ionut s-a pus in genunchi si si-a facut cruce, vrea sa o dea afara

Exatlon 19 februarie. Ionut si Anca de la Razboinicii s-au injurat si s-au certat in fata colegilor!
Exatlon 19 februarie. Ionut si Anca de la Razboinicii s-au injurat si s-au certat in fata colegilor! "Esti o perversa si o nebuna!" Ionut s-a pus in genunchi si si-a facut cruce, vrea sa o dea afara

Razboinicii vor ajunge la Arena si sunt nevoiti sa faca o nominalizare. Dupa ce Mariana a obtinut Imunitate la numarul de puncte acumulate si Alina a obtinut Imunitate la proba, colegii au fost nevoiti sa vina cu o propunere la eliminare.

De data aceasta, Anca a fost cea care a fost luata in vizor, din cauza antipatiilor pe care le-a acumulat in ultima perioada.

Razboinicii i-au reprosat ca la ultimele probe nu a vrut sa participe din cauza ca nu era apta, pentru ca suferise o entorsa.

 

 


Ionut i-a reprosat ca in ciuda restrictiilor medicale, si el si-a asumat riscul si a participat la probe si a adus puncte.

Discutiile au ajuns intr-un punct nemaivazut pana acum. S-a ridicat tonul, s-au adus jigniri, s-a injurat, iar la un moment dat Ionut s-a pus si in genunchi si s-a jurat in fata lui Dumnezeu ca are dreptate.

Ionut Oncescu a ajuns pe mana medicilor din cauza unor pietre la rinichi cu care se confrunta. Una din pietre a ajuns pana la vezica, provocandu-i acestuia dureri crunte.

Sursa: WOWbiz.ro
 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Exatlon 19 februarie. Ionut Oncescu a plecat definitiv de la Exatlon! Medicii au avut de data aceasta ultimul cuvant

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Erika Isac, protagonista unei ipostaze inedite la SAGA Festival. Ce a făcut în timp ce iubitul ei, rapperul M.G.L. cânta pe scenă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR


Cookies