EXATLON 21 mai. Vladimir Draghia, singur in cotet! Ce spune despre experienta din prima noapte de singuratate: "A fost neasteptat de frumoasa"

EXATLON 21 mai. Vladimir Draghia, singur in cotet! Ce spune despre experienta din prima noapte de singuratate:
EXATLON 21 mai. Vladimir Draghia, singur in cotet! Ce spune despre experienta din prima noapte de singuratate: "A fost neasteptat de frumoasa"

 

Vladimir este singurul concurent ramas in competitie din echipa Faimosilor. Draghia a facut o declaratie neasteptata in editia Exatlon 21 mai, dupa prima noapte petrecuta singur in cotet. 

 

"Nu ma asteptam sa ma emotioneze atat de tare plecarea lui Catalin. Nu stiu ce m-a emotionat cel mai mult. Plecarea lui, ce a spus despre mine sau ca am ramas in competitie", a spus Draghia. 

 

"Sunt foarte recunoscator ca sunt in continuare aici. Vreau sa le multumesc tuturor. Noaptea in cotet, singur, a fost neasteptat de frumoasa. Ma tot uitam si asteptam sa apara cineva, insa nu s-a intamplat. Am avut timp sa ma gandesc unde a stat fiecare, sa-mi amintesc vocea lor, tabieturile. Mie mi se intampla foarte rar sa ma plictisesc singur. Nu stiu ce ar putea sa-mi mai ofere Exatlon.

Ultimele zile nici nu mai sunt atat de grele", a declarat Vladimir Draghia in editia Exatlon 21 mai. 

 

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Uite ce aer de Hollywood a avut a doua rochie a lui Meghan Markle. Poarta semnatura unei case de moda celebre.

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies