Exatlon 21 martie. Publicul a decis cine va pleca acasa! Mariana a fost eliminata din concursul Exatlon

Exatlon 21 martie. Publicul a decis cine va pleca acasa! Mariana a fost eliminata din concursul Exatlon
Exatlon 21 martie. Publicul a decis cine va pleca acasa! Mariana a fost eliminata din concursul Exatlon

Exatlon 21 martie. Mariana, Alex si Stefan au fost nominalizati spre eliminare de catre colegii lor, iar in aceasta seara s-a aflat ce a decis publicul.

Prezentatorul emisiunii Exatlon, Cosmin Cernat, a anuntat cine va parasi competitia. Mariana este cea care va pleca acasa.
 

'Din echipa Razboinicilor dintre cei 6 pleaca in Romania acasa la prieteni Mariana", a declarat Cosmin Cernat.

"E un moment greu. Astazi am vazut rasaritul de soare in vila respectiva, un rasarit foarte frumos, rosiatic, astazi a fost deosebit.

Tinand cont ca eu plec pot spune ca a fost o experienta foarte frumoasa. Le multumesc tuturor, eu nu port suparare pe nimeni si ma bucur ca am facut parte din Exatlon", a declarat Mariana.

Mai mult, dupa eliminarea Marianei, Cosmin Cernat a facut un anunt: "Incepand de maine, alegerile vor fi facute individual".



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Exatlon 21 martie. Diana Bulimar nu a jucat aseara! Care a fost motivul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies