Exatlon 25 februarie: Pare extrem de dură, dar în suflet ascunde o mare dramă! Mariana nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile: ”Mi-e dor de...”

Exatlon 25 februarie: Pare extrem de dură, dar în suflet ascunde o mare dramă! Mariana nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile: ”Mi-e dor de...”
Exatlon 25 februarie: Pare extrem de dură, dar în suflet ascunde o mare dramă! Mariana nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile: ”Mi-e dor de...”

Momente emoţionante în această seară, la Exatlon, unde concurenţii au vorbit despre dramele din viaţa lor. Mariana, Alina, Diana Belbiţă, Larisa şi Ionuţ nu şi-au mai putut stăpâni lacrimile şi au dat frâu liber emoţiilor.

 

 

Exatlon 25 februarie:  Întrebaţi cine ar fi persoana din viaţa lor pe care ar vrea să o aibă alături, în Republica Dominicană, mai mulţi concurenţi au izbucnit în lacrimi.

 

Exatlon 25 februarie:  Mariana, spre exemplu, a mărturisit că mama ei a murit şi acest lucru îi trezeşte sentimente foarte triste. 

 

 

Exatlon 25 februarie:  ”Mi-e dor de mama pe care nu mai ştiu că nu mai pot să o văd, pentru că a plecat la îngeri. Mi-e dor şi de copilul meu, dar ştiu că sunt puternică şi ştiu că voi trece mai departe.”, a spus Mariana.

 

Exatlon 25 februarie:  Alina, de asemenea, a izbucnit în lacrimi: ”O să-mi treacă.

Ştefan a fost întrebat dacă o persoană ar fi fost aici, stând, însă eu pot să răspund. Pot să răspund eu. Cu tot respectul, aş fi uitat de toţi şi aş fi sărit pentru mama.”, a spus Alina, printre lacrimi. 

 

Exatlon 25 februarie:  Diana Belbiţă a a vorbit despre tatăl ei printre lacrimi şi a spus că îi datorează tot ceea ce este astăzi.

”O iubesc foarte, foarte mult pe mama, dar eu cred că toată sunt tata în fire. Cred că datorită lui sunt ceea ce sunt astăzi, cred că toate competiţiile în care am luptat au fost pentru el. Îmi este foarte dor de ei, aşa că voi lupta mai departe aici, în Dominicană. ”,  a spus ea. 

 

Exatlon 25 februarie:  De asemenea, Larisa a mărturisit că tatăl ei a murit acum cinci luni de zile.

 

Exatlon 25 februarie:  ” Tata a murit acum cinci luni, de asta sunt aici. Cred că îmi distrage atenţia şi mă ajută să trec mai departe. Cred că aş vrea să fie soţul meu aici. ”, a mai spus Larisa. 

 

Exatlon 25 februarie:  Şi băieţii plâng câteodată, iar acest lucru l-a dovedit Ionuţ. ”Când vine vorba de familie, e o coardă sensibilă pentru mnine. Eu nu pot vorbi cu ei, eu nu-i pot auzi, dar cu toate astea, mă gândesc la ei şi merg la departe. Ştiu că va veni o zi în care voi merge acasă şi am învăţat foarte multe. Când voi ajunge acasă voi  fi mai responsabil.

”, a precizat el. 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

EXATLON. Victoria Romaniei in meciul cu Turcia a facut din Kanal D lider absolut de audienta!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies