Exatlon 26 martie. Cosmin Cernat a facut anuntul despre Exatlon! Ce reactie au avut concurentii

Exatlon 26 martie. Cosmin Cernat a facut anuntul despre Exatlon! Ce reactie au avut concurentii
Exatlon 26 martie. Cosmin Cernat a facut anuntul despre Exatlon! Ce reactie au avut concurentii

Cosmin Cernat este cel care a urmarit indeaproape evolutia Faimosilor si a Razboinicilor, in cadrul celei mai tari competitii sportive din Romania, Exatlon.

Show-ul filmat in Republica Dominicana i-a facut pe concurenti sa treaca prin valuri de emotii, mai ales ca se afla si la mare departare de casa si cei dragi.

"Suntem impreuna de aproape 2 luni si jumatate, 2 luni si jumatate d eemotii de bucurii de suferinta, de tensiuni, de tot ceea ce implica un concurs sportiv.

Multumesc, Razboinici. Multumesc, Faimosi.:, spus Cosmin Cernat, in editia Exatlon din 26 martie.

"Cred ca traseele de aici ne bucura cel mai tare pentru ca dorul de casa in egala masura ne intristeaza. In zilele in care stam si nu avem ce face ne ia dorul de casa. Ne bucura cand avem premii, scrisori, mesaje. Speram la un moment dat si la un telefon de la cei dragi, pare o eternitate de cand am plecat de acasa."

, a spus Diana Bulimar.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce a spus Mariana cand s-a intors de la Exatlon. Andreea Mantea abia si-a stapanit lacrimile in direct

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies