Exatlon 27 martie. Giani Kirita, atentionat de catre Cosmin Cernat, la Arena, din cauza atitudinii! Ce a spus Giani Kirita? "Ma duc si imi cer scuze. Am puterea asta"

Exatlon 27 martie. Giani Kirita, atentionat de catre Cosmin Cernat, la Arena, din cauza atitudinii! Ce a spus Giani Kirita?
Exatlon 27 martie. Giani Kirita, atentionat de catre Cosmin Cernat, la Arena, din cauza atitudinii! Ce a spus Giani Kirita? "Ma duc si imi cer scuze. Am puterea asta"

Giani Kirita a starnit controverse in ultima saptamana, dupa ce a intrat intr-un conflict direct cu Razboinicii.
La Arena, Cosmin Cernat a incercat sa lamuresca situatia, dar mai ales, sa inteleaga ce l-a facut pe Giani sa reactioneze atat de dur la adresa echipei albastre.

"Dupa aproape 3 luni de zile, cu toate problemele pe care le-ati avut, ati slabit foarte mult, a fost cea mai tensionata si cea mai grea saptamana.


Sigur, o sa vreau sa aflu si de la voi de ce lucrurile au stat asa. Cine e Giani Kirita?",
a fost intrebarea directa a prezentatorului.

"Imi este greu sa spun cine este Giani Kirita, important este ca am avut o cariera frumoasa in sport, ca am 2 copii frumosi, ca am plecat de mic cu geanta in spate de la 14 ani, mi-am urmat drumul chiar daca nu am avut un tata care sa ma ajute, plecam singur sa dau probe, cu trenul, fara sa am pe cineva, pana am ajuns."

, a spus el.

"Oamenii te vad ca pe un nebun, te vad ca faci niste gesturi pe care tot tu ajungi sa le regreti. Omul ala cine e?", a mai adaugat Cernat.

"Omul ala e omul care arde in tot ce face. De cand ma stiu, asa am fost. Este omul caruia ii place ca oamenii din jurul lui sa se uneasca, sa rada si sa fie corecti.

In momentul in care Giani Kirita vede ceva incorect, probabil ca atunci vad si un altfel de Giani Kirita.Daca se dovedeste ca am gresit cu ceva, ma duc si imi cer scuze. Am puterea asta. Eu nu cred ca am depasit limita cu ceva, nu putem sa fim toti la fel.
Eu nu pot sa vorbesc cum vorbeste Vladimir, el e poet. Eu sunt de pe stadion, iar cand cei de pe stadion ma injurau, eu asa ma motivam.",
a continuat Kirita, in aplauzele colegilor sai de echipa.


 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Diana Belbita de la Exatlon avea 69 de kilograme cand a intrat in concurs. Vezi cat a slabit sportiva in aproape trei luni

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies