Exatlon 28 martie. Surpriza neasteptata la Exatlon! Diana Bulimar, eliminata din echipa Faimosilor!

Exatlon 28 martie. Surpriza neasteptata la Exatlon! Diana Bulimar, eliminata din echipa Faimosilor!
Exatlon 28 martie. Surpriza neasteptata la Exatlon! Diana Bulimar, eliminata din echipa Faimosilor!

Seara de miercuri a fost una cu multe emotii pentru echipa Faimosilor, dar si pentru telespectatori.
Faimosii au ramas fara un membru important al echipei, iar de data aceasta este vorba de fosta gimnasta Diana Bulimar.

Printre nominalizatii propusi pentru eliminare s-a mai aflat si Oltin Hurezeanu, dar si Larisa.
Telespectatorii au votat concurentii pe care si-au dorit sa ii vada in continuarea in concurs, iar in urma voturilor, Didi Bulimar a fost eliminata.

"Este un reality show, ma bucur ca s-a intamplat asta, nu ma bucur ca s-a intamplat cu mine. S-a vazut faptul ca nu se stie niciodata, asta este. Se pare ca traseele mele nu au fost la fel de bune ca ale lui Oltin, asta inteleg din voturilor oamenilor. Am simtit de dimineata asta. Sunt bucuroasa ca merg acasa si bafta colegilor.", au fost declaratiile fostei gimnaste.

Eliminarea Dianei Bulimar a fost cea mai neasteptata de pana acum, de la Arena. Anuntul facut de Cosmin Cernat i-a lasat pe toti concurentii muti de uimire,  iar multi au crezut ca este o gluma.



"Vreau sa le multumesc colegilor care au vorbit foarte frumos de toti 3 si in rest nu am ce sa mai spun. Eu am iesit din gimnastica acum jumatate de an iar cand am auzit de aceasta emisiune mi s-a spus ca e o emisiune sportiva si asta mi-a captata atentia.
Ce mi-a venit in minte a fost emotia de la start, cand esti langa adversar si ai acele emotii. Nici oamenii de acasa nu si le pot imagina, de aceea ma bucur enorm ca se uita atat de multi oameni, mai ales copii, le doresc sa continue si, de ce nu, sa fie aici in urmatorii ani"
, au fost cuvintele Dianei Bulimar, despre competitia Exatlon, in seara Arenei.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies