EXATLON 29 august. Primele tensiuni la Exatlon! What's Up a intrat in conflict cu echipa Razboinicilor: "Daca e sa ne batem"

EXATLON 29 august. Primele tensiuni la Exatlon! What's Up a intrat in conflict cu echipa Razboinicilor:
EXATLON 29 august. Primele tensiuni la Exatlon! What's Up a intrat in conflict cu echipa Razboinicilor: "Daca e sa ne batem"

Deja au aparut primele tensiuni intre Razboinici si Faimosi.

 

 

Razboinii au castigat primul joc si vor dormi in vila. Se pare ca in timp ce fiecare dintre echipe isi sustinea si felicita coechipierii, a aparut si primul conflict. 

 

"Ti-au atras atentia colegii sa nu ne mai injuri", i-a spus o Razboinica lui What's Up. 

 

"Nu te injur. El m-a inganat in timp ce eu cantam si imi sustineam coechipierul", a replicat el. "Eu nu te injuram pe tine, cu el aveam o discutie! M-a inganat in timp ce imi sustineam coechipierul", a adaugat el, facand referire la un gest al lui Iulian, antrenorul de schi de la echipa Razboinicilor. 

 

Iulian a mers spre What's Up pentru a aplana conflictul si si-a cerut scuze de la el.

"Imi pare rau, poate ai inteles-o gresit", a spus el. Si alti razboinici au mers spre Faimosi pentru a discuta despre conflict, insa alti concurenti s-au bagat  la mijloc pentru a evita ca cearta sa ia amploare. 

 

 

Citeste continuarea pe wowbiz.ro.

 

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Dieta Little black dress. Cura de slabire rapida

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies