Exatlon 4 aprilie. Lovitura pentru Razboinici! Alina, eliminata de la Exatlon Romania! Cum a reactionat cand a aflat decizia publicului

Exatlon 4 aprilie. Lovitura pentru Razboinici! Alina, eliminata de la Exatlon Romania! Cum a reactionat cand a aflat decizia publicului
Exatlon 4 aprilie. Lovitura pentru Razboinici! Alina, eliminata de la Exatlon Romania! Cum a reactionat cand a aflat decizia publicului

Razboinicii au mai pierdut un coechipier. Alina a parasit competitia Exatlon, in urma voturilor primite de public. Anuntul a fost facut de Cosmin Cernat in editia Exatlon 4 aprilie.
Stefan si Roxana au reusit sa scape de aceasta eliminare, iar acum echipa Razboinicilor are doar patru membri, dintre care unul foarte accidentat.

"Aseara am visat ca eram acasa cu mama si fratele meu si i-am spus fratelui meu ca vreau sa mananc ceva dulce si mi-a spus ca e inchis.

Si i-am spus ca nu, hai sa mergem. I-am spus si lui Stefan, iar sentimentul a fost...ciudat. Ca nu m-am mai trezit speriata, agitata. Astazi plec si o sa mananc inghetata.

Presimteam ca voi pleca si am spus ca indiferent ca vor mai ramane 1, 2 sau 3 vreau sa lupte ca si cum ar fi 10. Sa fie mai puternici ca niciodata si  m-as mai certa putin cu ei, dar nu mai pot."
, a fost prima reactie a Alinei.

In ciuda eliminarii sale, Alina a lasat impresia ca, intr-o astfel de situatie, va pleca din aceasta competitie cu inima impacata.

"Am crezut ca va fi ca in datile trecute, chiar nu am putut explica ce s-a intamplat azi. Nu imi este teama ca voi pleca acasa, insa m-am gandit ce s-a intamplat cu echipa mea, cum am ajuns in situatia de a ramane doar 4 Razboinici.

Ionut este accidentat, de maine ei vor juca doar in 3 oameni.
Am tot sperat ca si Faimosii vor pleca, unul cate unul. Insa nu s-a intamplat."
, spunea Alina, la Arena, inainte sa afle ca va fi eliminata.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Exatlon 4 aprilie. Cosmin Cernat a facut anuntul! Oltin Hurezeanu a parasit competitia Exatlon Romania

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies