Exatlon 8 aprilie. Razboinicii isi continua atacul asupra Alinei! Toti cei patru concurenti, cuvinte extrem de urate la adresa fostei colege: "Imi venea sa o scuip"

Exatlon 8 aprilie. Razboinicii isi continua atacul asupra Alinei! Toti cei patru concurenti, cuvinte extrem de urate la adresa fostei colege:
Exatlon 8 aprilie. Razboinicii isi continua atacul asupra Alinei! Toti cei patru concurenti, cuvinte extrem de urate la adresa fostei colege: "Imi venea sa o scuip"

 

Editia Exatlon 8 aprilie a scos la lumina probleme mai vechi din echipa Razboinicilor. Dupa plecarea Alinei, concurentii din echipa albastra au dat cartile pe fata si au spus tot ce cred despre Alina. 

 

Toti cei patru Razboinici ramasi in concurs au barfit-o pe Alina si cu totii sunt de parere ca este o femeie falsa si periculoasa. 

 

"Ce nervi mi-a facut in noaptea aia. Imi venea sa o scuip. Una din astea te face sa te certi si cu cine nu trebuie", a spus Ionut "Jaguarul", in editia Exatlon 8 aprilie. 

 

"Eu am fost uimita ca nu a luat-o pe Mariana in camera cu ea. A imi spunea mie ca voi vreti sa ne eliminati pe toate", a spus Roxana. 

 

"Imi venea sa o iau si sa o arunc de la balcon. Ea isi dorea sa iasa atunci. Am dat si eu de doua ori in ea", a spus Alex "Bentita".

 

"Toata lumea a vazut-o pe el cu aia, nu? Nu stiu daca era drept. Orice ar fi stat acolo era aiurea (n.r.

- facand referire la camera in care a dormit Alina in excursia castigata la vila)", a spus Stefan.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce poarta mereu Cosmin Cernat la mana dreapta la Exatlon! Putini au observat acest detaliu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies