Exatlon 9 aprilie. Ce a spus Stefan despre seara petrecuta cu Geanina? "Da, e adevarat..."

Exatlon 9 aprilie. Ce a spus Stefan despre seara petrecuta cu Geanina?
Exatlon 9 aprilie. Ce a spus Stefan despre seara petrecuta cu Geanina? "Da, e adevarat..."

Seara de Paste a fost una plina de voie buna pentru Razboinici si Faimosi care au avut ocazia pentru prima oara sa petreaca impreuna si sa lase ranchiuna la o parte.

 

O apropiere neasteptata s-a petrecut in Stefan si Geanina. Noua concurenta de la Faimosi a stat nedezlipita de Stefan. 

 

La intalnirea dintre echipe de a doua zi, colegii de echipa ai Geaninei au glumit pe seama acestei apropieri, iar la un moment dat au cantat chiar "Sa se pupe mirii"

 

Stefan a zambit si a lasat ca oamenii sa inteleaga ce vor, iar in momentul in care a fost intrebat daca e ceva intre el si Geanina, usor pierdut, el a spus "Da, e adevarat. Aprob...".

Ulterior, usor stanjenit, a marturisit ca raspunsese, de fapt, la alta intrebare, nu la cea care facea referire la Geanina. 

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Exatlon 8 aprilie. Faimosii si Razboinicii au petrecut impreuna de Paste! Glume, tachinari si multa voie buna, asa a decurs seara concurentilor de la Exatlon

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies