EXATLON. Astazi, de la 19:45, incepe turneul celor trei natiuni – Grecia, Romania si Turcia!

EXATLON. Astazi, de la 19:45, incepe turneul celor trei natiuni – Grecia, Romania si Turcia!
EXATLON. Astazi, de la 19:45, incepe turneul celor trei natiuni – Grecia, Romania si Turcia!

Castigatorul va putea sa isi aduca familia in Republica Dominicana

Surpriza colosala pentru concurentii de la Exatlon, dar si pentru milioanele de fani care ii urmaresc din fata micilor ecrane, la Kanal D!
In aceasta seara, incepe un turneu international, o competitie extraordinara, intre trei natiuni – Grecia, Turcia si Romania.

Fiecare tara isi trimite in lupta cei mai buni competitori. Concurentul care va castiga 3 medalii va avea dreptul sa isi aduca familia in Republica Dominicana! O miza uriasa, care ii va face pe cei implicati sa dea totul pe traseu, pentru ca dorul de casa, de cei dragi ii mistuie pe toti, indiferent de echipa

din care fac parte. Lipsa familiei este, de fapt, cea mai dificila proba pentru fiecare dintre cei ramasi in concurs.

 

Nu pierdeti in aceasta seara, de la ora 19:45, competitia la intensitate maxima! Razboinicii si Faimosii intra intr-o noua etapa a demonstratiei de forta, agilitate, indemanare si stapanire de sine.  Veti vedea de ce sunt in stare acestia pentru a-i avea aproape pe cei dragi! 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Exatlon. S-a jucat si au castigat! Razboinicii i-au infrant pe Faimosi in duelul de aseara. Kanal D, audiente de top, cu milioane de fani in fata micilor ecrane

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies