Exatlon. Gabriel Nedelcu: „Voiam sa fiu politist!”

Exatlon. Gabriel Nedelcu: „Voiam sa fiu politist!”
Exatlon. Gabriel Nedelcu: „Voiam sa fiu politist!”

Gabriel Nedelcu, razboinicul de la „Exatlon”, se numara printre concurentii cu puternice atuuri competitive, fapt demonstrat in fiecare editie a indragitului reality sportiv.

Razboinicul, care este impatimit al dansului, sport pe care il practica, si-a dorit insa, in copilarie, ca traiectoria sa profesionala sa fie alta.

„Cand eram la gradinita voiam sa fiu politist, dupa aceea am vrut sa fiu medic. Inca nu stiu sigur ce imi rezerva viitorul, ce o sa fac, dar sunt optimist”, marturiseste Razboinicul.

Tanarul Gabriel, unul dintre competitorii „linistiti”, care nu isca certuri, marturiseste ca in copilarie era „privilegiat”, iar parintii il certau destul de rar dar, cu toate acestea, isi aminteste de momentul cand a fost drastic mustruluit, in urma

unei nazbatii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Eu fiind mai mic, nu prea ma certau parintii, mai mult pe fratii mei mai mari. Eram destul de mic, la vreo 12 ani si a fost un fel de concert organizat la noi in oras, iar a doua zi aveam scoala. Eram impreuna cu varul meu si mai multi prieteni.

Fratele meu plecase, vazand ca se face tarziu si eu nu mai ajung acasa, ma tot suna sa ma intrebe pe unde sunt...; m-am enervat si am inchis telefonul. Era trecut de 2:00 noaptea iar eu aveam telefonul inchis. Mama se speriase ca nu stia unde sunt, de ce nu vin acasa. Cand am deschis telefonul am vazut acolo vreo 17 apeluri. Cand mi-am sunat parintii, m-au certat la telefon, m-au certat si acasa, dar le-am explicat situatia si m-au inteles”, rememoreaza
Gabriel Nedelcu.

Ambitios si luptator, razboinicul Gabriel este sigur ca participarea la „Exatlon” ii va schimba radical viata.

„Exatlon sigur ma va schimba, si pe mine si pe toti cei de acolo, mai ales pe cei care vor sta intreaga perioada, pentru ca este o experienta destul de profunda si orice experienta schimba pe oricine”, este de parere Gabriel.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Mai tare decât chirurgul fals din Italia. Polițistul român care a condus 20 de ani fără permis, a deschis coloana oficială a președintelui României, iar apoi s-a făcut preot

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies