EXATLON. Razboinicii rup “blestemul vilei” pentru prima data, in acest sezon!

EXATLON. Razboinicii rup “blestemul vilei” pentru prima data, in acest sezon!
EXATLON. Razboinicii rup “blestemul vilei” pentru prima data, in acest sezon!

Echipa albastra, victorie categorica in fata Faimosilor

Seara trecuta, pe traseele de la „Exatlon”, din Republica Dominicana, a avut loc cel de-al 12-lea joc pentru vila, iar pentru prima data, in acest sezon, echipa Razboinicilor a reusit sa castige, invingandu-i pe Faimosi cu scorul de 10 la 4.

Mult mai motivati si hotarati, Razboincii au reusit sa domine jocul de la inceput pana la sfarsit. Tensiunile au escaladat pe banca rosie, reprosurile si iesirile nervoase fiind prezente dupa fiecare punct pierdut.

Cu toate acestea, Costin Gheorghe i-a felicitat, la finalul jocului, pe Razboinici pentru victoria obtinuta, bucurandu-se, totodata, ca Mihai Berar va beneficia de confortul vilei, ce-i va asigura acestuia confortul necesar recuperarii, in urma accidentarii la genunchi. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

"Ma bucur ca ati castigat vila, pentru Mihai, ca sa stea in conditii foarte bune, pentru ca merita chestia asta.

Noi trebuie sa aratam, de maine, ca ne-am schimbat atitudinea. Sper sa ne revenim, daca nu, vom suferi cu siguranta”, a spus Costin Gheorghe.  

Pentru prima data in acest sezon, Razboinicii au pasit in luxoasa vila si s-au bucurat de surprizele si confortul gasite acolo, de la saltelele de pe paturi si apa calda de la dus, pana la piscina din curte, unde si-au exersat sariturile, hotarati fiind sa-i tina pe Faimosi cat mai mult timp la "cotet". 

“Dupa multe, multe incercari, in sfarsit, am castigat si vila, mult asteptata vila. Pentru mine si colegii mei asta inseamna mult, pentru ca venim la mai bine si ii trimitem pe ei la mai greu”, a declarat Gabi Nedelcu.   

Nu ratati urmatoarele confruntari dintre Faimosi si Razboinici, pe traseele dificile, din Republica Dominicana, de la "Exatlon", numai la Kanal D.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Horoscop dragoste săptămâna 1-7 aprilie 2019. Marte în Gemeni îţi tulbură viaţa amoroasă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies