EXATLON, sezonul 2! Razboinicul Alin Andronic, imagini fabuloase de pe vremea cand era model!

EXATLON, sezonul 2! Razboinicul Alin Andronic, imagini fabuloase de pe vremea cand era model!
EXATLON, sezonul 2! Razboinicul Alin Andronic, imagini fabuloase de pe vremea cand era model!

Alin Bogdan Andronic, razboinicul de la Exatlon, a practicat modelingul in Germania.

 

Alin Andronic, unul dintre ceio mai „bine legati” concurenti ai noului sezon Exatlon, a profitat din plin de felul in care arata si a facut bani frumoasi ca model. Razboinicul locuieste in Germania, acolo unde s-a mutat in urma cu mai multi ani si a incercat mai multe meserii, printre care si cea de model.

Alin a realizat multe pictoriale pentru producatorii de obiecte vestimentare, inclusiv pentru tinute de politist.

El a facut si reclama la lenjerie intima, acolo unde a lasat la vedere muschii bine-lucrati la sala. A iesit o singura data pe podium, la deschiderea unui magazin intr-un centru comercial din Frankfurt. Romanul colaboreaza deja de ani buni cu o importanta agentie de modele din Germania.

Alin Bogdan Andronic are 30 de ani si a demonstrat inca de la primele editii ca este unul dintre cei mai buni atleti care se afla in acest moment in Republica Dominicana.

Exatlon sezonul 2 se difuzeaza de miercuri pana duminica, la Kanal D, incepand cu ora 19:30.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Zodiile cărora Dumnezeu le-a dat puteri speciale! Sunt femeile binecuvântate care aduc fericire

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies