Exatlon. Totul sau nimic! Accidentat grav, Ionuţ a riscat la maximum pentru echipă!

Exatlon. Totul sau nimic! Accidentat grav, Ionuţ a riscat la maximum pentru echipă!
Exatlon. Totul sau nimic! Accidentat grav, Ionuţ a riscat la maximum pentru echipă!

Competitia din cea de-a treia editie a show-ului “Exatlon” a fost una acerba, concurentii celor doua echipe au dat totul pe campul de lupta, testandu-si limitele si riscand totul.

Cu o accidentare serioasa care l-ar fi putut scoate din concurs definitiv, si avertizat de medici, Ionut a refuzat repausul  fizic si s-a duelat cu rivalul sau Vladimir Draghia, din Echipa Faimosilor.
“Este o durere ingrozitoare, dar nu ma dau batut! Am o intindere la brat foarte grava, dar ma voi forta…”, a spus acesta.
Fiind constient de gravitatea situatiei lui medicale, Cosmin Cernat l-a indemnat pe Ionut sa  stea pe bara la aceste probe sportive, insa incapatanarea si dorinta lui Ionut de a-si ajuta echipa l-au determinat sa intre in joc si aseara, in ciuda oricarui risc.

“La cum vad ca arata bratul tau si la ce informatii medicale am despre cazul tau, te-as sfatui sa nu concurezi astazi. Esti sigur ca vrei sa o faci? Stii ca daca muschiul se rupe, pleci acasa?”, i-a spus prezentatorul reality-ului.

Desi durerile erau cumplite, iar Ionut risca o ruptura de muschi care l-ar fi eliminat din concurs, luptatorul de MMA a hotarat sa concureze pe raspunderea sa si l-a infrant pe Vladimir.

A fost unul dintre momentele cele mai tensionante de aseara; inainte de a intra pe campul de lupta, diferenta intre cele doua echipe era de 4 puncte in favoarea Faimosilor, astfel ca se explica si dorinta arzatoare a razboinicului Ionut de a o diminua.

“Concurez astazi pentru ca batalia se va da pentru casa, asa ca voi risca totul! Doctorii mi-au spus ca riscul de a face o ruptura de muschi este foarte mare”, a raspuns hotarat Ionut.

„Exatlon” continua saptamana aceasta, reality-ul va putea fi urmarit patru zile consecutiv, de sambata pana marti, de la ora 20:00, la Kanal D. Emisiunea este precedata, de la ora 20:00, de un Rezumat al rezultatelor competitiei din ziua anterioara.    



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

"Exatlon" a pozitionat Kanal D pe locul doi in topul audientelor, pe doua targeturi – National si All Urban

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Cine este Ionut, “jaguarul” Echipei Razboinicilor de la “Exatlon” care i-a luat prin suprindere pe rivalii din Echipa Faimosilor?

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies