EXCLUSIV. Ce spune Ana Maria Barnoschi despre nunta sa de vis și luna de miere

EXCLUSIV. Ce spune Ana Maria Barnoschi despre nunta sa de vis și luna de miere
EXCLUSIV. Ce spune Ana Maria Barnoschi despre nunta sa de vis și luna de miere

“Cu siguranță a fost nunta la care am visat și pe care mi-o imaginam de când eram copil!”

Ana Maria Barnoschi, colega de platou a lui Bursucu, de la "Roata Norocului", emisiunea concurs difuzată la Kanal D, a avut parte de o nuntă de basm în Insulele Baleare, în Palma de Mallorca, Spania. Vedeta Kanal D s-a căsătorit cu Vlad Bălău într-o ceremonie restrânsă, plină de emoție atât pentru cei doi tineri cât și pentru familiile și prietenii lor. Mirii au ales unul dintre locurile cele mai spectaculoase, atât pentru ceremonia religioasă, cât și pentru petrecere.

" Cu siguranță a fost nunta la care am visat și pe care mi-o imaginam de când eram copil. Totul a ieșit exact așa cum mi-am dorit. Am avut emoții mari amândoi, a fost un moment cu o foarte mare încărcătură emoțională, cu lacrimi de bucurie, nu doar ale noastre, ci și ale oamenilor care ne-au fost alături. Am avut parte de o slujbă frumoasă și emoționantă, oficiată de un preot român, în limba română.

Am avut patru rochii diferite, dar fiecare mă reprezintă. Creațiile au fost semnate Clara Rotescu și Ricca Sposa. Am "simțit" că sunt rochiile pe care mi le doresc de când le-am văzut. Când am văzut locația de ceremonie, am simțit că acela este locul. Mi s-a părut ceva idilic, desprins dintr-o poveste. Locația de ceremonie se numește Son Marroing și în prezent este muzeu. Petrecerea a fost la o moșie sau "fincă" cum îi spun ei, și am ales-o pentru că m-a impresionat frumusețea nu doar a curții, ci și a casei și a întregii proprietăți.
Ambele locații sunt desprinse dintr-un basm și de când le-am văzut prima oară am simțit că acolo doresc să mă căsătoresc. Așa cum simți când găsești rochia de mireasă că este cea pe care o dorești, așa a fost și cu locurile acestea
", a declarat Ana Maria Barnoschi.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Luna de miere "secretă"

Alături de cei doi au fost familiile și prietenii cei mai apropiați, iar petrecerea a fost una pe cinste. Atmosfera a fost întreținută chiar de Iulia Dumitrache, solista trupei de la "Roata Norocului", însă unul dintre cele mai emoționante momente a fost valsul mirilor pe melodia "I surrender", din repertoriul lui Celine Dion.

"A fost o nuntă mai atipică și am vizualizat altfel desfășurarea, dar am păstrat câteva tradiții.

Am încercat să împletim dorințele noastre cu tradițiile și cu locul. Despre meniu vă spun sigur că nu am avut sarmale, dar am încercat să alegem ceva pe placul tuturor invitaților.

Am avut pește, fructe, carne roșie. A fost un eveniment restrâns, mai mult ca o petrecere, nu o nuntă clasică într-o locație frumoasă și specială datorită istoriei pe care o are", a adăugat vedeta Kanal D.

Citește și: Surpriză de proporții! O nouă concurentă intră în “Casa iubirii”! Fetele fierb de gelozie, iar băieții sunt emoționați: "Îmi tremură mâinile!" Aflați ce se va întâmpla, marți, 10 septembrie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: VIDEO "M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani- stirilekanald.ro

Tinerii căsătoriți se mai bucură câteva zile de apusurile mediteraneene, însă luna de miere au programat-o în octombrie, locația fiind una, deocamdată, secretă.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Horoscop 13 septembrie 2024. O zodie va avansa în funcție

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies