EXCLUSIV. Cum a slăbit Elena Gheorghe patru kilograme în trei zile

Elena Gheorghe
Elena Gheorghe a ales o tinuta indrazneata

Elena Gheorghe a făcut senzație la ultima petrecere la care a participat, într-o ținută extrem de îndrăzneață.

Elena Gheorghe este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Artista reușește mereu să facă senzație la evenimentele la care participă, iar la ultima petrecere la care a mers a atras toate privirile datorită siluetei sale. Elena Gheorghe a slăbit patru kilograme în numai trei zile și ne-a dezvăluit la ce truc simplu a apelat!

De mai mulți ani, Elena Gheorghe are mare grijă la alimentația sa, iar pentru petrecerea la care a participat și-a dorit să arate impecabil, așa că a slăbit nu mai puțin de patru kilograme în

numai trei zile.

Îmbrăcată într-o rochie neagră care avea o crăpătură extrem de îndrăzneață într-o parte, Elena Gheorghe a fost complimentată de către toți cei prezenți la petrecerea de la Palatul Regal.

Vedeta consumă de mai mulți ani suc de apio la prima oră a zilei, un suc extrem de sănătos și care îi oferă energie pentru întreaga zi. De asemenea, în cele trei zile de dietă, Elena Gheorghe a consumat salată și pește, iar acest lucru a ajutat-o să scape ușor de patru kilograme.

Citeste si: Elena Gheorghe a dezvăluit cum reușește să aibă o siluetă de invidiat. Ce consumă artista în fiecare dimineață: ”Mă răsfăț cu alimentul meu favorit”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELENA (@elenagheorgheofficial)

„Sunt evenimente și alte situații în care ne dorim să scăpăm de câteva kilograme într-un timp foarte scurt. Nu este cel mai sănătos lucru, de aceea trebuie sa fim foarte atenți la acest aspect și să găsim soluții pentru a o face cât de cât corect, fără repercusiuni. Eu aleg smoothie-urile din care să-mi iau tot ceea ce are nevoie organismul, și încep cu sucul apio pe stomacul gol.

Apoi aleg varianta de salată, pește, legume. Ultima masă e musai să fie înainte de ora 19. Iar sportul este esențial. Și bineînțeles o stare general bună... cu zâmbete si recunoștința”, a declarat Elena Gheorghe, în exclusivitate, pentru kfetele.ro.

Elena Gheorghe
Elena Gheorghe a slabit 4 kilograme[Sursa foto: Instagram]

Elena Gheorghe, însoțită de mama și de sora sa la petrecere

 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Elena Gheorghe a fost însoțită la eveniment și de mama și de sora sa, Ana. Cele trei au ales ținute all-black, iar din ceea ce ne putem da seama, frumusețea se moștenește în familie, căci toate cele trei au arătat extrem de bine.

Elena Gheorghe
Elena Gheorghe, mama si sora ei, Ana[Sursa foto: Instagram]

Ana Pîrvulescu, sora Elenei, a purtat o ținută la fel de îndrăzneață, iar coafura cu bucle romantice a completat perfect această apariție.

Mama celor două, doamna Gheorghe, a ales o ținută de catifea care i s-a potrivit ca o mănușă.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Elena Gheorghe, declaraţii uluitoare despre colaborarea cu Theo Rose. Ce s-a întâmplat la filmările videoclipului: "Am lăsat-o şi am plecat să cânt"

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies