EXCLUSIV! Despărțire de ultim moment în showbiz! Bogdan Mocanu și Andra Volos și-au spus „adio” pentru totdeauna!

Andra Volos și Bogdan Mocanu
Andra Volos si Bogdan Mocanu, în timpul emisiunii „Puterea Dragostei”

Deși părea că lucrurile merg extrem de bine între Bogdan Mocanu și Andra Volos, cei doi tineri de la Puterea Dragostei s-au despărțit, iar de data aceasta decizia pare să fie una extrem de radicală!

Bogdan Mocanu și Andra Volos au fost, fără doar și poate, unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, nu doar de la Puterea Dragostei, motiv pentru care cei doi aveau foarte mulți fani care și-au dorit să îi vadă din nou împreună, lucru care s-a și întâmplat.

Citeste si: Andra Volos și-a șocat fanii! Cum a apărut la mare, alături de Bogdan Mocanu

După ce au purtat mai multe discuții aprinse, Andra Volos și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei au ajuns la concluzia că se iubesc foarte mult și că își doresc să își acorde încă o șansă, motiv pentru care s-au împăcat, chiar dacă nu pentru mult timp!

Bogdan Mocanu si Andra Volos
Bogdan Mocanu și Andra Volos, după emisiunea Puterea Dragostei, când încă formau un cuplu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Bogdan Mocanu, primele declarații despre despărțirea de Andra Volos

Cu doar câteva zile în urmă, cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei au sărbătorit primul an de relație împreună, iar Bogdan Mocanu a surprins-o pe iubita sa, Andra Volos, în cel mai frumos și romantic mod cu putință: dormitorul celor doi întrunea toate elementele unui cadru de vis, râvnit de orice femeie, de la tort, petale de trandafir și lumânări în formă de inimă, până la băuturi fine și scumpe.

Citeste si: Scandal de zile mari la Puterea Dragostei! Roxana Buzoiu l-a făcut praf pe Bogdan Mocanu! „Măscăriciule”

Andra Volos si Bogdan Mocanu
Andra Volos și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, înainte să se despartă.

Totuși, se pare că nici de data aceasta „Puterea Dragostei” nu și-a făcut simțită prezența între cei doi, pentru că și-au spus „adio”, după ce toată lumea credea că Andra Volos și Bogdan Mocanu vor fi împreună pentru totdeauna, mai ales că pe vlogg-urile postate de Bogdan Mocanu acesta mărturisea că se înțeleg de minune și au lăsat în trecut toate certurile și neînțelegerile.

Nu se știe care sunt motivele rupturii dintre cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei, dar contactat de echipa kfetele.ro, Bogdan Mocanu a realizat o primă declarație, în exclusivitate. Întrebat despre despărțirea sa de Andra Volos, comentariul solistului a fost unul scurt, dar extrem de concis, care nu lasă loc de interpretări.

„Nu mai vreau să aud nimic despre asta. Nu vreau să mai comentez acest subiect NICIODATĂ,” a mărturisit Bogan Mocanu, vizibil deranjat de cele întâmplate. 

Citeste si: Andra Volos l-a uitat pe Bogdan Mocanu! Cu ce bărbat celebru a ieșit în oraș



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

De cât timp este Livian cu noua iubită: „Legat de chestia cu logodna...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies