EXCLUSIV. Interviu cu Burak Özçivit, cel mai chipeș bărbat din lume: „Prin seriale, vrem sa facem cunoscuta Turcia”

EXCLUSIV. Interviu cu Burak Özçivit, cel mai chipeș bărbat din lume: „Prin seriale, vrem sa facem cunoscuta Turcia”
EXCLUSIV. Interviu cu Burak Özçivit, cel mai chipeș bărbat din lume: „Prin seriale, vrem sa facem cunoscuta Turcia”

Kemal, asa cum il mai stiu romanii, a venit in Romania să-si salute fanii. Mii de oameni au incercat să obtină măcar o poză sau un zambet din partea celui mai chipes barbat din lume.

Celebrul si indragitul actor Burak Özçivit ne-a oferit, in exculsivitate, un interviu de neuitat.

BURAK OZCIVIT: Ne-au intampinat foarte frumos. Stiam, eram constient, dar pot sa spun ca a fost chiar foarte, foarte frumos. 15.43

Idolul femeilor care urmaresc au urmasit cu sufletul la gura „Dragoste Infinita” si „Suleiman Magnificul” nu are frica de multimile de fani care il asalteaza oriunde merge.

Recunoaste totusi ca se teme de inaltimi, iar la o filmare i-a picat un candelabru in cap. Daca nu ajungea actor, se facea fotbalist. Sunt doar cateva dintre dezvaluirile facute la sosirea in Romania. Ieri cand a venit la un mall din Bucuresti, s-a afisat la patru ace, si nimic nu avea sa anunte marea de oameni revarsata asupra lui.

BURAK OZCIVIT: Abia am ajuns. Suntem de aproximativ 3-4 ore aici.

Dupa toata munca pe care am depus-o, m-a impresionat faptul ca suntem atat de iubiti. Este minunat sa avem aceasta legatura cu persoanele care nu cunosc limba turca. De aceea imi iubesc jobul si cred ca este o satisfactie.

Burak a fost coplesit de emotii pentru ca publicul din Romania il apreciaza atat de mult.

BURAK OZCIVIT: Mai devreme am aflat o informatie care m-a surprins.

Stiam ca atat in Romania cat si in Turcia serialul "Kara Sevda" a fost foarte vizionat. Iar sa stiu faptul ca a fost de 2 ori mai mult vizionat in Romania, pe noi ne bucura.

Serialele turcesti au influentat economia in multe tari. Mai mult decat atat! Prin ele, fanii pot cunoaste mai bine Turcia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

BURAK OZCIVIT: In primul rand noi, prin seriale, vrem sa facem cunoscuta Turcia. Toata cultura tarii vrem s-o aratam lumii intregi. Dar in acelasi timp si firmele turcesti vrem sa le aducem in atentia publicului. 16.00

FUSUN ARAMAZ, ambasadorul Turciei in Romania: Serialele turcesti au ajuns in strainatate ca fiind un produs, devenind o marca, deci au contributii economice. In multe tari din lume sunt vizionate serialele turcesti, astfel ca oamenii pot sa isi faca o parere despre turci.

„Kara Sevda” a fost serialul in care Burak s-a identificat perfect cu personajul sau.

BURAK OZCIVIT: Desigur ca exista (n.r. trasaturi comune). Cand jucati un rol, trebuie sa va identificati cu personajul. Pot spune ca ma regasesc foarte bine prin Kemal. Chiar foarte mult. 17.02

Burak recunoaste ca au existat multe momente amuzante in secventele tensionate.

BURAK OZCIVIT: Actoria este de asa natura fiindca faceti duble, si repetand puteti gresi.

Iar in timp, fara sa vrei sunt multe momente amuzante, dar nu pot spune un moment special acum. Poate vom face alte povesti de dragoste pentru ca imi plac povestile de dragoste. Le vad foarte importante.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Burak este singurul actor din familia lui, pentru ca de patru generatii toata lumea prepara kebab. Si el si-a deschis un restaurant cu numele Balibay, intocmai ca interpretul din Suleyman Magnificul, rolul care de altfel l-a facut cunoscut in intreaga lume. Viata lui s-a schimbat in 2003, cand tatal i-a trimis o poza catre agentia care se ocupa de competitia Cel mai bun Model al Turciei, competitie pe care a si castigat-o.

BURAK OZCIVIT: De obicei cand nu am treaba, imi acord timpul familiei, persoanelor dragi. Mai mult ma odihnesc, dar cand cand am treaba, de obicei sunt la filmari. Acum ma pregatesc pentru un serial nou.

Mesaj pentru fanii din România

Actorul s-a aflat in Romania pentru inaugurarea unui magazin turcesc de costume barbatesti a carui imagine este.

La final, cel mai frumos si cel mai bine platit actor din Turcia a tinut mortis sa transmita un mesaj fanilor din Romania.

BURAK OZCIVIT: Ne vizionati serialele, ne iubiti foarte mult, stiu. Astazi ne-ati primit frumos. Si noi va iubim. In numele tarii mele eu va salut de aici. Va iubim!

Vezi VIDEO pe stirilekanald.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Top 20 de pensiuni de poveste din România, unde să te duci cu voucherele de vacanță, vara aceasta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies