EXCLUSIV! Interviu Dayana: "Eu întotdeauna mi-am dorit să fiu o artistă internațională, prin urmare am nevoie de un nume universal."

EXCLUSIV! Interviu Dayana:
EXCLUSIV! Interviu Dayana: "Eu întotdeauna mi-am dorit să fiu o artistă internațională, prin urmare am nevoie de un nume universal."

Dayana este o artistă proaspăt intrată în scena muzicală autohtonă. Originară din Republica Moldova, cântăreața a știut încă de mic copil că vrea să fie în fața publicului.

Dayana  a oferit un interviu în exclusivitate pentru  Kfetele.

Kfetele: Cine este, de fapt, Dayana? Cum ai ales acest nume de scenă?

Dayana e de fapt un simplu om, artist, suflet plin de dragoste și pentru dragoste, uneori veselă, deseori tristă, uneori înconjurată de oameni,  deseori singură… O pacifistă înrăită și o minte visătoare. Cu o față blândă și inimă mare.

Dar fiecare mă vede așa cum vrea si mă percepe așa cum mă prinde in acel moment. De aceea te las pe tine să mă descoperi si astfel, mă descopăr si eu cu tine. Numele meu este Diana- zeița vânătorii și a lunii, pentru cine nu știe. Eu întotdeauna mi-am dorit să fiu o artistă internațională, prin urmare am nevoie de un nume universal. Diana cu o pronunție în engleză, ar fi fost prea simplu pentru o fire atât de complexă.
Atunci, am găsit o altă variantă a numelui meu, Dayana, semnificând: divin, ceresc… cuvinte cu care mă identific și care mă caracterizează.

Citește și: EXCLUSIV! Interviu Teo Trandafir: "Dacă am investit sentiment şi suflet într-un bărbat şi el decide să se ridice de pe scaunul pe care stătea fără a se mai întoarce, asta nu ştiu dacă aş putea ierta..."

dayana cantareata

Kfetele: Ce amintire plăcută ţi-a rămas în minte din copilăria ta? 

Woooow! Am o amintire la care îmi trec fiorii atunci când mă gândesc la ea. Deci, ai mei sunt și ei artiști și când aveam vreo 3 ani mă luau des la petrecerile organizate de ei, în clubul din sătucul meu natal, unde era toată familia mea (bunica, bunicul, mătușa).

Momentul în care dansam în mijlocul ringului de dans, cu un disco ball deasupra capului si toată lumea în jurul meu, acela e momentul copilăriei mele! La cât de mult ne distram, ieșeau aburii din acel club. Așa e când ai părinți tineri. 🙃

Kfetele: Cât de anevoios a fost drumul pentru a te face cunoscută în industria muzicală? 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cunoscută în lumea muzicală? Mi-ar plăcea sa fiu mai mult recunoscută în lumea muzicală. Dar lăsând glumele deoparte, au fost 5 ani în care am lucrat prin diferite studio-uri, cu diferiți artiști (Lora, Raluka, Alexandra Ungureanu etc.), am înregistrat demo-uri care s-au plimbat pe la urechile multor producători și artiști, ca într-un final sa ajungă la urechile potrivite. Nu a fost ușor și nimeni nu a zis ca va fi.

Kfetele: Care este rutina ta de îngrijire pentru ten, indiferent că vorbim despre dimineaţă sau seară? Ieşi pe stradă nemachiată? Există vreun produs care nu lipsește din trusa ta de machiaj? 

Rutina mea mai elaborată se întâmplă atunci când am chef și constă în următoarele: apa micelară, spumă, serum, cremă hidratantă, apă termală. Iar atunci când am mai puțin chef, spuma micelară este tot ce am nevoie! Ador să ies nemachiată, iar atunci când mă machiez, optez pentru un machiaj ușor.

Dacă am un creion de buze și lip gloss, nivelul meu de încredere ajunge la 1000%. 

interviu dayana

Kfetele: Care sunt cele patru piese vestimentare din dressing-ul tău, la care nu ai putea vreodată să renunți? Ce consideri tu că trebuie neapărat să aibă o femeie în garderobă? 

Învăț să nu mă atașez de lucrurile materiale și prin urmare îmi este ușor să renunț la ele, mai ales ce tine de haine. Ador moda și lucrurile calitative și cred că fiecare femeie are nevoie in garderoba sa de piesele vestimentare care îi caracterizează stilul și pe care le poarta ea cel mai des, într-o calitate cât mai bună.

Kfetele: Dacă într-o zi ai avea ocazia să cânți cu un artist internațional, pe cine ai alege?  

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ahhh! Justin Bieber încă este soțul meu, în capul meu. 😂 Pe lângă faptul că are o energie atrăgătoare și o voce uluitoare, este artistul meu preferat și datorită consistenței și longevității a carierei sale.

daiana instagram

Kfetele: Ce nu ai ierta partenerului tău de viață?   

“Si ne iartă nouă greșelile noastre, precum și noi iertam greșiților noștri.” As ierta tot, cu timpul… Cine sunt eu sa judec alegerile unui om liber? In plus, cine își dorește să care cu el povara mâniei și a neiertării? Dar dacă as rămâne cu acea persoana, asta este o alta întrebare.

Kfetele: Dacă nu ai fi artistă, ce meserie ai alege?

Tot artistă. La câte domenii artistice există… Pentru că a fi artist înseamnă a crea un obiect, un cântec, o emoție, o stare, un fel de mâncare, o pictură… Chiar și a mătura este o artă, dacă ești pasionat de ceea ce faci.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

EXCLUSIV! Interviu Holy Molly: "Este o diferență între a uita și a ierta, dar de iertat, sunt o persoană destul de iertătoare. Sunt un om înțelegător."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies