EXCLUSIV! Interviu Holy Molly: "Este o diferență între a uita și a ierta, dar de iertat, sunt o persoană destul de iertătoare. Sunt un om înțelegător."

EXCLUSIV! Interviu Holy Molly:
EXCLUSIV! Interviu Holy Molly: "Este o diferență între a uita și a ierta, dar de iertat, sunt o persoană destul de iertătoare. Sunt un om înțelegător."

Descoperiți detalii neștiute din viața artistei Holy Molly. De asemenea, aflați ce nu ar ierta partenerului de viaţă şi ce sacrificii a făcut pentru cariera sa.

Holy Molly a oferit un interviu în exclusivitate pentru  Kfetele.

Kfetele: Cine este, de fapt, Holy Molly în buletin? Cum ai ales acest nume de scenă?

Holy Molly este o fată simplă, care nu a visat altceva decât să cânte toată viața. Pentru cine nu știe, Molly este un diminutiv de la Maria, în engleză.

Când am refăcut proiectul, din Miss Mary m-am transformat în Holy Molly în 2019, după o lungă perioadă în care fusesem tristă, în care îmi căutam o direcție în viață. Holy Molly a venit ca un nou capitol pentru mine.

Kfetele: Ce amintire plăcută ţi-a rămas în minte din copilăria ta?

Citește și: Cine este Holy Molly. „Eu am crescut de la 4 ani cu ideea că vreau să fac doar muzică”

interviu holy molly

Tot ce are legătură cu perioada Miss Mary, dar și înainte, dacă ne ducem mai mult, concursurile de muzică cu siguranță au fost ceva ce mi-a plăcut foarte mult.

Kfetele: Adolescenta ta a fost un zbucium pentru a demonstra că eşti făcută pentru scenă. Cât de anevoios a fost drumul pentru a ajunge un nume, în industria muzicală?

De la 13 ani și până în momentul de față sunt 14 ani, deci a fost un drum destul de anevoios, plin de încercări. Eram și foarte mică și asta a pus multe probleme la începutul drumului, dar pe de altă parte m-a ajutat mult, pentru că am crecut în ideea asta și în industria asta și am învățat foarte multe lucruri. Am învățat că atunci când lupți pentru ceva, acel ceva devine mult mai satisfăcător decât dacă l-ai primi din prima, iar asta este valabil pentru orice context din viața mea care a urmat ulterior.

Kfetele: De la Miss Mary la Holy Molly. De ce ai făcut această schimbare de nume?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

M-am transformat foarte mult între cele două personaje, m-am maturizat. Am terminat actoria între timp, ceva ce a deblocat foarte multe procese, foarte multe schimbări, lucruri, pe care îmi doream să le fac, dar și trăsături pe care îmi doream să le am, dar nu le scoteam la suprafața.

După cei trei ani de actorie mi se părea imposibil să revin la fetița timidă și blocată de altădată, iar schimbarea asta a venit ca un lipici peste toate lucrurile pe care le-am descoperit și le-am făcut între cele două etape. Miss Mary a apus, și-a făcut treaba, și-a făcut datoria, s-a dus înapoi și s-a născut Holy Molly care a preluat conducerea.

 

Kfetele: Au fost momente în care ai renunţat la anumite lucruri personale, pentru a investi în imaginea ta?

Da. Cel mai important la timp și cel mai, cel mai important, la timpul petrecut cu oamenii dragi, cu familia, la timpul petrecut cu mine, la a mă dezvolta mai mult pe plan personal, la a citi o carte, la a mă relaxa. Am renunțat la toate aceste lucruri, însă am renunțat cu bună știință și știu că dacă muncesc acum o să am timp să le fac puțin mai târziu și o să mă bucur de 1000 de ori mai mult de ele, pentru că o să știu câtă muncă a fost în spate.

Kfetele: Din apariţiile tale, se vede că pui preţ pe felul în care arăţi în faţa publicului. Care este rutina ta de îngrijire pentru ten, indiferent că vorbim despre dimineaţă sau seară? Ieşi pe stradă nemachiată? Există vreun produs care nu lipsește din trusa ta de machiaj?

Nu-mi lipsește niciodată corectorul și nu neapărat că am cearcăne, dar am un semn din naștere sub ochi, pe care trebuie să-l acopăr. Cât despre rutina mea, nu dorm niciodată machiată. Folosesc cremă hidratantă de fiecare dată, folosesc foarte mult creme cu ceramide, acid hialuronic și alte creme de hidratare.
Țin la imaginea mea, normal, dar am și oameni care mă ajută foarte mult și sunt atenți la asta. Ies nemachiată pe stradă și fix atunci îmi spune cineva: „Hei, tu ești fata aceea care cântă Plouă?” și le spun „Da, eu sunt, dar nu azi”. De fiecare dată când ies nemachiată mi se întâmplă asta. Deja m-am obișnuit și știu că atunci când sunt nemachiată undeva, o să fac poză cu cineva.

Kfetele: Care sunt cele patru piese vestimentare din dressing-ul tău, la care nu ai putea vreodată să renunți? Ce consideri tu că trebuie neapărat să aibă o femeie în garderobă?

Accesorile din latex, fie că sunt mănuși, fie că sunt șosete, fie că sunt body-uri. Tot ce are legătură cu platformele, pentru că sunt și mică de înălțime și am nevoie de platforme. Dacă vorbim de pantaloni, sunt mereu mulați sau colanți și asta tot pentru că sunt foarte mica de înălțime. Și nu cele din urmă, crop top-urile.
Cât despre ce nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei, cred că fiecare e liberă să se îmbrace așa cum simte și mai mult decât atât, fiecare zi poate să aibă o energie atât de diferită. Astăzi, de exemplu, sunt îmbrăcată în cel mai urât hanorac pe care îl am și cei mai urâți pantaloni, pentru că e frig, dar asta nu înseamnă că nu îmi place să mă îmbrac frumos. Cel mai mișto este să-ți asculți intuiția de dimineață și să știi cam cum ai vrea să fii.
Dacă urmează să ai o zi în care te simți powerful, just do it. Nu-ți fie frică să atragi atenția, nu-ți fie frică să porți ceea ce-ți place. În schimb, dacă în altă zi nu te simți bine, nu este absolut nicio problemă să ieși nemachiată, să ai părul ciufulit. Nu te judecă absolut nimeni și, chiar dacă te judecă, se judecă pe ei, nu pe tine. So, be happy!

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Kfetele: Dacă într-o zi ai avea ocazia să cânți cu un artist internațional, pe cine ai alege?

Zic asta în foarte multe interviuri, deși nu mai este printre noi, este și va rămâne dragostea vieții mele, Michael Jackson. Cineva din prezent cred că ar fi Eminem 100%. M-a impactat destul de tare de-a lungul vieții. Îmi aduc aminte că îl ascultam cu mama la începutul anilor 2000, ceea ce este destul de ciudat, știu. Așa că Eminem, te aștept!

Kfetele: Ce nu ai ierta partenerului tău de viață?

Ce nu i-aș ierta? Dacă i-ar face rău familiei mele, probabil. Altfel, toate lucrurile pot fi iertate. Este o diferență între a uita și a ierta, dar de iertat, sunt o persoană destul de iertătoare. Sunt un om înțelegător. Înțeleg procesele psihologice, înțeleg nevoile celorlați oameni.

Kfetele: Dacă nu ai fi artistă, ce meserie ai alege?

Veterinar sau aș fi actriță, clar. Am diplomă în actorie. Dacă nu aș fi nici actriță, aș avea o fermă, aș lucra cu animalele sau aș avea o mică căsuță cu mama în care am picta mobilă și după am vinde-o.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies