EXCLUSIV! Interviu Minelli: "Nu aş putea trece peste trădare şi minciună."

EXCLUSIV! Interviu Minelli:
EXCLUSIV! Interviu Minelli: "Nu aş putea trece peste trădare şi minciună."

Luisa Ionela Luca este cunoscută publicului larg sub titulatura de Minelli. Celebra artistă a avut diverse colaborări cu nume mari din industria muzicală precum, Marco & Seba, Markus Schulz și Vanotek.

Minelli a oferit un interviu în exclusivitate pentru Kfetele.

Kfetele: Toată lumea te cunoaşte ca artista care a rupt topurile muzicale cu piesele, Mariola sau Rampampam. Cine este, de fapt, Minelli? 

Minelli: Minelli este un om pasionat de muzică care îşi urmează, de când se ştie, visul.:)

Kfetele: Ai început să cânţi în spatele unei covrigării din Slobozia, împreună cu verişoara ta.

Ce amintire plăcută ţi-a rămas în minte, din acele vremuri? 

Minelli: Haha, daaa, Slobozia rulez.:) A fost o perioadă foarte frumoasă şi îmi aduc aminte şi acum cum ieşeau oamenii din blocurile din fata covrigăriei şi se uitau la noi, sper încântaţi.

Kfetele: Dacă ai da timpul înapoi şi te-ai întoarce la copilărie, care este preparatul culinar care îţi aduce aminte de acea perioadă? Ce fel de mâncare îţi place să găteşti mai des?

Minelli: Hmm, greu de spus un preparat, poate prăjiturile mamei, dar cel mai mult din perioada aia îmi aduc aminte de anumită gumă de mestecat şi sucul de la dozator de care ne bucurăm zilnic ieșind în faţa scării.

Iar vis-a-vis de ce îmi place mie să gătesc des, ar fi pastele de tot felul, pentru că iubesc pastele.

Kfetele: Drumul către succes poate fi de cele mai mult ori, unul anevoios şi cu multe piedici. Au fost momente de care nu ai vrea să îţi mai aduci aminte, pe parcursul anilor?

Minelli: Aveam acum câțiva ani câteva momente care mi-aş fi dorit să nu fi existat, însă acum îmi dau seama că orice succes vine cu anumite etape mai uşoare, mai grele, care trebuie trăite şi trecute.

Sunt destul de împăcată cu mine momentan şi cu tot ce a fost şi cum a fost până acum, aşa că nu mai am nici un moment în minte pe care l-aş vrea şters din viaţa mea.

Kfetele: “Hola! Yo me llamo Mariola” erau versurile fredonate foarte des în anul 2019. “Mariola” a fost reţeta succesului, urmată de piesa “Rampampam”. Cât de mult ai crezut în aceste piese? 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Minelli: Am crezut în ambele piese, cum cred de altfel în fiecare piesă pe care o scriu şi scot, dar nu mă aşteptam să fie atât de mari. Rampampam de exemplu, mi-a depăşit aşteptările şi mă bucur să intru pe toate uşile deschise de această piesă la nivel internațional, de la sesiuni de muzică până la concerte şi evenimente.

Kfetele: Muzica ta este auzită pe posturile de radio doar în engleză. De ce nu cânţi şi în romană? 

Minelli: De când am început proiectul Minelli, acum 14 ani, m-am focusat doar pe scris în engleză pentru că mi-am dorit foarte mult o carieră internațională şi cumva aşa m-am format. Nu multă lume ştie însă că am lansat acum 4-5 ani şi două piese în limba română, "Haos" şi piesa "În dormitor" (alături de Vanotek), dar care nu au ajuns atât de cunoscute, însă promit că la momentul potrivit voi scoate din nou

şi ceva în română.

Kfetele: Ai compus piesa “Up” pentru Inna, care a avut un succes răsunător atât în România, cât şi pe plan internaţional. Ţi-a părut rău că i-ai dat piesa ei şi nu ai păstrat-o pentru tine?

Minelli: Fiind şi songwriter, e o mare bucurie pentru mine când plasez piese unor artişti foarte buni care funcţionează extraordinar, e cumva cel mai bun combo. Piesa Up, e o piesă care îmi place mult şi care mă binedispune de fiecare dată când o aud, însă după ce am scris-o am simţit că nu e 100% pentru mine, mai ales ca eu atunci lansasem "Rampampam" care era în altă zonă. Mi se pare că "Up" i se potriveşte perfect Innei şi cred că asta contează cel mai mult, momentul când o piesă bună se uneşte cu artistul potrivit.

Kfetele: Eşti o artistă care are mereu grijă de felul în care arată. Care este rutina ta de îngrijire pentru ten, indiferent că vorbim despre dimineaţă sau seară? Ieşi pe stradă nemachiată? Există vreun produs care nu lipsește din trusa ta de machiaj?

Minelli: Am grijă, dar nu pot să zic că exagerez, folosesc o cremă de faţă şi una de ochi, atât ziua cât şi noaptea, foarte rar mai aplic o mască şi cam atât. Un lucru important pentru mine e să fac sport, să dorm şi să mănânc cât mai curat, deşi asta trebuie să recunosc că nu îmi iese mereu.:))

Ies şi nemachiată pe stradă, am multe momente când pur şi simplu nu am chef să mă machiez deloc, iar din trusa mea de machiaj nu lipsește bb cream de la un brand foarte bun corean, pe care îl folosesc de câțiva ani şi un balsam de buze, de care cred că sunt deja dependentă.

Kfetele: Din toate aparițiile avute până acum, se vede că acorzi atenţie sporită hainelor pe care le porţi. Care sunt cele cinci piese vestimentare din dressing-ul tău, la care nu ai putea vreodată să renunți? Ce consideri tu că trebuie neapărat să aibă o femeie în garderobă? 

Minelli: Clar nu aş putea să renunţ la blugi, am multe perechi şi mi se par un item foarte versatil. Altă piesă vestimentară ar fi sacourile/costumele, pur şi simplu le iubesc, mi se par foarte stylish şi nu în ultimul rând tricourile şi cămăşile, pe care la fel le poţi lua în tot felul de combinaţii mai glam, mai casual.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Din garderoba unei femei cred că nu ar trebui să lipsească un costum negru clasic, o rochie neagră, o cămaşă albă simplă, tricoul alb care te salvează în multe situaţii şi clar blugii, my favorite ones.

Kfetele: Niciodată nu vorbeşti despre viaţa privată în spaţiul public. Ce nu ai ierta partenerului de viață?

Minelli: Cred că nu aş putea trece peste trădare şi minciună.

Kfetele: Puţine persoane ştiu că ai doi copii. Care este relaţia cu ei? Sunt lucruri pe care le interzici sau eşti genul de părinte permisiv?

Minelli: Sunt momente şi momente, de multe ori sunt ca ei, ne prostim, râdem mult, dansăm, cântam şi le vorbesc de la egal la egal, dar sunt şi momente când trebuie să fiu mai autoritară şi intră în acțiune mama din mine. Îmi place să cred că jonglez cu situaţiile/ reacţiile/ deciziile pentru a reuși să dezvolt doi oameni frumoși.:)

Kfetele: Dacă nu ai fi fost artistă, ce meserie ai fi avut? 

Minelli: Poate jurnalist, chiar am studiat jurnalismul şi mi-a plăcut, sau ceva tot în domeniul artei, legat de pictură, make-up sau ceva în domeniul design ului ambiental sau de obiect.

Kfetele: În ce proiecte vei fi implicată în viitor? 

Minelli: Cel mai important pentru mine momentan este lansarea albumului din februarie 2023, primul meu album, pe care abia aştept să îl scot şi să văd cum va fi primit de oameni. Şi tot legat de viitor, dar apropiat, pentru că e un pic cam greu să ne mai gândim la viitorul îndepărtat, având în vedere situațiile care tot apar, ar fi festivalurile mari deja confirmate din diferite ţări unde abia aştept să ajung la anul.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies