EXCLUSIV! Interviu Teo Trandafir: "Dacă am investit sentiment şi suflet într-un bărbat şi el decide să se ridice de pe scaunul pe care stătea fără a se mai întoarce, asta nu ştiu dacă aş putea ierta..."

teo trandafir
EXCLUSIV! Interviu Teo Trandafir: "Dacă am investit sentiment şi suflet într-un bărbat şi el decide să se ridice de pe scaunul pe care stătea fără a se mai întoarce, asta nu ştiu dacă aş putea ierta..."

„Teo Show” a revenit la Kanal D, într-o nouă formulă de conţinut, din data de 27 august 2022. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare sâmbătă şi duminică de la ora 10:00. Telespectatorii o pot urmări pe Teo Trandafir într-o serie de interviuri relevante cu personalităţi din diverse domenii de activitate. Fiecare emisie va avea multe informaţii utile pentru fiecare membru al familiei tale.

Teo Trandafir a oferit un interviu în exclusivitate pentru Kfetele.ro:

Teo, îmi doresc să împărtășești câteva lucruri pe care ţi le amintești cu drag despre copilăria ta. Ce amintire plăcută ţi-a rămas în minte atunci stăteai în cartierul Trivale din Piteşti?

Îmi aduc aminte că aveam prieteni minunați, am crescut înconjurată de copii de vârsta mea şi bineînțeles că m-am şi îndrăgostit în perioada aia, undeva pe la 9, 10 ani aveam senzația că aia este iubirea.

Nășica avea şi are acolo unde locuiește niște trepte care duc spre curtea interioară şi știam că dacă le urc, de pe treapta a cincea pot să îl văd pe iubitul meu care urca şi el.:) Era la două case de noi şi mă vedea, mă fluiera într-un anume fel şi știam că este el, pentru că şi eu făceam același lucru când îl chemam. Ni se părea nouă foarte cool chestia asta.

În luna mai a acestui an ai trecut la titulatura de „mamă de adult". Cum percepe Maia această schimbare? Mai merge cu tine în concediu?

Nu prea mai merge cu mine în concediu, are alte treburi, deja este un adult. Probabil, la un moment dat, vom mai merge în concediu, dar acum o las să se bucure de noul statut pe care îl apreciază, îl înțelege.

I-am spus că atunci când va fi majoră va putea să facă un lucru sau altul, pentru că îmi cerea diverse lucruri pe care nu puteam să i le ofer fiind minoră. De exemplu, ca toţi copiii de pe lumea asta, s-a gândit să îşi facă un mic, mic tatuaj cu una dintre florile noastre preferate, noi iubind foarte mult macii şi trandafirii. Dorea să îşi facă un mac sau un trandafir mic pe umăr, să nu se vadă.
Dar i-am spus să ia această decizie după ce împlinește 18 ani.

teo trandafir interviu
Teo Trandafir[Sursa foto: Captură KANAL D]

Dacă ai da timpul înapoi şi te-ai întoarce la copilărie, care este preparatul culinar care îţi aduce aminte de acea perioadă? Îţi place să petreci timp în bucătărie? Ce fel de mâncare îţi place să găteşti mai des?

Salată de vinete făcută de mâna năşicii mele, pe care o mănânc şi astăzi, pentru că, Slavă Domnului, împlineşte o vârstă mai mult decât respectabilă, mai are un pic şi bate suta de ani, dar spală, calcă, gătește şi

îşi face toate lucrurile singură. Prepară în continuare o salată de vinete unică, nu înţeleg că îi face, dar ceva îi face, pentru că am încercat şi eu să o prepar, am gustat la restaurante, la prieteni, dar niciodată nu iese ca aia.  Mă trezeam noaptea ca să mănânc salata de vinete pe furiş din frigider, deşi mi se permitea orice, dar aveam senzaţia că pe furiş e mai interesantă.
Îmi place să gătesc tocăniţă de cartofi, pipote şi inimioare şi friptură de pui cu cartofi la cuptor şi peste, când am timp, evident.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ai mereu un ten luminos. Care este rutina ta de îngrijire pentru ten, indiferent că vorbim despre dimineaţă sau seară?

Folosesc de mulți ani aceeași cremă, se găsește oriunde în magazine. Avantajul e că este pe vârste, când aveam 40 o foloseam pe cea specifică acelor ani, acum am 50 şi iau varianta pentru vârsta mea. Mă demachiez cu sfințenie seara şi dimineața, după duş, ca să fiu sigură că dorm curată şi aplic crema pentru seară sau dimineață în funcţie de momentul zilei. În rest mare lucru nu am prea făcut.

cine este teo trandafir
„Teo Show” a revenit la Kanal D, sâmbăta si duminica de la 10:00[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ai mereu o nuanță a părului care îţi luminează faţa şi îţi pune în evidenţă trăsăturile. Petreci mult timp la salonul de înfrumusețare?

Nu am mai fost la salonul de înfrumusețare de peste 20 de ani, pentru că de coafat, vopsit şi tuns se ocupă una dintre cele mai bune prietene d-ale mele care lucrează la Kanal D. Întâmplarea face că am lucrat împreună dintotdeauna şi viaţa a rânduit în aşa fel încât să fim împreună mereu, inclusiv aici. Nu ştiu ce înseamnă salon de înfrumusețare de foarte mulţi ani.

Mereu ai fost sinceră şi transparentă atunci când ai apărut în numeroase interviuri. Într-o emisiune a postului Kanal D ai declarat că... „Bărbaților le este frică de mine." Ce nu ar ierta Teo partenerului de viaţă?

Dacă am investit sentiment şi suflet într-un bărbat şi el decide să se ridice de pe scaunul pe care stătea fără a se mai întoarce, asta nu ştiu dacă aş putea ierta...

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Care este cartea care te-a marcat sau acea carte pe care nu ai putut s-o laşi din mână, până când ai terminat-o de citit? Ce mesaj ai extras de acolo? Te-a ajutat să înţelegi anumite lucruri?

Mie îmi place foarte mult literatura fantastică, absurdă. Îmi plac foarte mult Urmuz, Tristan Tsara, de exemplu. Când  eram foarte tânără am pus mâna pe o carte care atunci se numea "Jocul", semnată de Mircea Cărtărescu, un autor despre care nu auzisem niciodată nimic, o carte care fusese "măcelărită" la vremea acea de cenzură. A reapărut sub titlul "Nostalgia" după '90 şi cred că am vreo patru exemplare dintre care unul cu autograf, la care ţin foarte mult. Din această lectură am înţeles că viaţa este, dacă o privești cu atenție, transparentă, sidefie. Într-o bună dimineață după ce am terminat cartea, deşi am încercat să o citesc cu porția  ca să nu se termine, m-am uitat pe fereastră şi m-am gândit că dacă aş vedea copacii cu ramurile înfipte în pământ şi rădăcinile fluturând în aer nu m-ar mai mira nimic.

De unde este teo trandafir
Teo Trandafir[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ce fel de muzică ascultă  Teo? Dar filme sau seriale TV?

Acasă mă simt bine ascultând rock, începând de la Beatles şi terminând cu Proconsul. Nu am preferințe în ceea ce privește filmele şi serialele, ce mă "prinde" la aia mă uit. Dacă un film îmi place, cât de prost ar fi, mă uit. Printre preferate rămân "Black List", "Casa del papel", "Lost".

Ce presupune noul format al emisiunii Teo Show? Oamenii văd doar 2 ore de emisiune în fiecare sâmbătă şi duminică. Cum se pregătesc cele două emisiuni cu întreaga echipă?

“Teo Show” presupune ritm, atenție, subiecte multe, de interes general, care să îi ţină pe telespectatori în faţa micului ecran prin varietatea lor. Oamenii vor să vadă sâmbăta şi duminică dimineața culoare, mișcare, vedete din țara şi internaționale, vor să înțeleagă lucrurile care li se întâmplă lor în România, totul în doar două ore, ceea ce înseamnă rigoare din partea mea şi a echipei. Pentru două emisii poţi munci mai mult decât pentru cinci. Pare paradoxal, dar când ai atâtea subiecte pe care trebuie să le tratezi cu respect şi să le finisezi, îţi dai seama că nu este ușor, dar nouă ne place foarte mult ceea ce facem.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Maia Morgenstern, prima celebritate invitată la “Tu urmezi!” Ce a spus marea actrița despre Dan Negru, prezentatorul show-ului 

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies