EXCLUSIV! Roxana de la Puterea dragostei și Turcu s-au despărțit!

Roxana și Turcu de la Puterea dragostei s-au despărțit
Roxana și Turcu de la Puterea dragostei s-au despărțit

Cei doi tineri se pregăteau de nuntă, dar au decis să își spună adio. Nu este prima dată când foștii concurenți se despart.

După mai bine de un an de relație, doi dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Puterea dragostei și-au spus adio. Deși toată lumea aștepta să îi vadă în fața altarului, Roxana Buzoiu și Alex Turcu s-au despărțit, iar fanii emisiunii au aflat această veste în urmă cu puțin timp.

Potrivit surselor noastre, Roxana și Alex s-au despărțit în urmă cu câteva zile, după o ceartă seriosă, care s-a lăsat cu multe lacrimi.

Nu se știe însă care este motivul despărțirii, mai ales că zilele trecute cei doi pozau într-un cuplu extrem de fericit, iar Roxana le arăta tuturor un inel prețios, care părea de logodnă.

Însă, Roxana a decis să șteargă toate fotografiile cu Turcu și să uite de această poveste care s-a soldat cu multe împăcări, despărțiri, chiar și cu momente de violență.

La ieșirea din emisiune, s-a zvonit că cei doi tineri s-au lovit la hotelul în care au fost cazați, iar carantina a fost o perioadă chinuitoare pentru cei doi, care s-au certat serios până

să înceapă să se înțeleagă. Însă, pentru că au o relație cu năbădăi, mulți fani de-ai emisiunii se așteaptă să îi vadă din nou împreună în cel mai scurt timp.

Zilele trecute, mai mulți foști concurenți au participat la o petrecere, iar printre ei s-a aflat și Roxana. Simina, Simona Bravoveanu, Alex Zănoagă, Bogdan Mocanu, Jador, Ana Lintaru și noul său iubit au fost doar câteva dintre invitații unei petreceri într-un club din București, aceștia întâlnindu-se pentru prima dată după mai multe luni.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Roxana de la Puterea dragostei
Roxana de la Puterea dragostei cu Simona și Simina[Sursa foto: Instagram]

Roxana, prinsă vorbind cu Bogdan Mocanu

Roxana a fost văzută vorbind chiar și cu Bogdan Mocanu, deși de multe ori tânăra a declarat că nu îl mai suportă. Însă, cei doi foști iubiți au fost extrem de civilizați și s-au salutat, iar apoi Roxana a petrecut aproape toată seara alături de Simona și de Simina, cu care a rămas prietenă apropiată.

Roxana si Bogdan Mocanu
Roxana si Bogdan Mocanu s-au intalnit in club[Sursa foto: Captură KANAL D]

Tânăra a dansat ore în șir în club și a atras atenția tuturor cu mișcările sale lascive. După eveniment, Roxana a plecat cu Simona și nu părea deloc afectată de ce se întâmplă în viața sa.

La numai câteva ore distanță de acest eveniment, Alex a postat un Instastory în care apare și Roxana, fără a preciza însă dacă s-au împăcat sau doar aveau un contract de onorat.

Roxana si Turcu
Roxana si Turcu[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Săgeți de îndrăgostiți între George și Andreea! Seba nici nu a putut privi dansul celor doi concurenți! “George, te plac!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies