EXCLUSIVITATE! Anda Adam a spus “DA!”. Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities” a fost ceruta in căsătorie! “Am plans de bucurie!”

EXCLUSIVITATE! Anda Adam a spus “DA!”. Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities” a fost ceruta in căsătorie! “Am plans de bucurie!”
EXCLUSIVITATE! Anda Adam a spus “DA!”. Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities” a fost ceruta in căsătorie! “Am plans de bucurie!”

Bat clopote de nunta! Anda Adam traieste o frumoasa poveste de dragoste, care a culminat, de curand, cu  fabuloasa cerere in casatorie.

 Concurenta de la “Bravo, ai stil! Celebrities” a avut parte de o surpriza uriasa. In timpul unei vacante surpriza, pregatita chiar de iubitul ei, in Turcia, intr-o locatie de-a dreptul romantica,  Anda Adam a spus “DA!” cererii in casatorie.

Avem imaginile, in exclusivitate, cu momentul in care indragita vedeta a fost ceruta in casatorie, intr-un peisaj de basm, in Cappadocia.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Mi-a pregatit o vacanta surpriza unde mi-a facut si o alta surpriza! Am avut parte de o experienta inedita, intr-o locatie in care zboara zeci de baloane. A pregatit un shooting foto cu un fotograf de acolo si a pus la cale o cerere in casatorie. A fost cred ca unul dintre cele mai frumoase momente din viata mea si nu pot decat sa ii multumesc pentru asta.

Este o destinatie pe care voiam sa o vizitam de mult, el a vrut sa imi faca o surpriza, sa ma duca aici, in Cappadocia. Bineinteles ca m-am gandit ca ar fi superb, odata ajunsi acolo, sa facem si o sedinta foto, este foarte instragamabil locul. El, intre timp, a pus la cale, fara ca eu sa stiu, toate detaliile ca sa imi faca surpriza, sa pregateasca momentul cererii in casatorie.
Am ajuns eu ca o floricica, la 5 dimineata, la sedinta foto. Cand am terminat de fotografiat si m-am intors la iubitul meu, el deja era in costum, cu cutia cu inelul pregatite; s-a asezat in genunchi si m-a intrebat daca vreau sa fiu sotia lui. A fost foarte empotionant, nu ma asteptam, am plans de bucurie... Toti oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastra ne felicitau si ne faceau cu mana.
A fost ca intr-un film, parca nici nu imi vine ca a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram ca o sa se intample acest lucru... Cand vom decide si ziua nuntii va vom anunta
”, a povestit emotionata Anda Adam, rememorand momentul cererii in casatorie.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Rețeta pentru Babka Trojniak, desertul preparat de Elwira Petre. “Un fel de chec, dar în 3 culori, ușor de pregătit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies