„Există oameni care te dau afară.” Simona Gherghe, anunț în mediul online. Ce a publicat prezentatoarea TV

„Există oameni care te dau afară.” Simona Gherghe, anunț în mediul online. Ce a publicat prezentatoarea TV
„Există oameni care te dau afară.” Simona Gherghe, anunț în mediul online. Ce a publicat prezentatoarea TV

Simona Gherghe este una dintre prezentatoarele cu o vechime foarte mare de la noi, care, de-a lungul timpului a reușit să își creeze o comunitate de oameni care o susțin și îi sunt alături.

Pe lângă viața profesională, departe de camerele de filmat, prezentatoarea TV și soțul ei sunt implicați în diferite proiecte, care le rotunjesc veniturile de familie.

Citește și: “Mi-a recomandat tratamentul corect.” Simona Gherghe, ajunsă pe mâinile medicilor specialiști. Ce a pățit prezentatoarea TV, după ce a dezvăluit că se luptă cu probleme de sănătate

Simona Gherghe a pus punct unui capitol al vieții sale

În momentul actual, necazul a dat peste ei, deoarece lucrurile nu mai merg bine. Conform spuselor Simonei Gherghe, recent, a încheiat una dintre colaborările pe care le avea.

Ea  consideră că nu a spus nimic greșit, ba mai mult, doar și-a spus punctul de vedere, nedorind să facă anumite compromisuri. Astfel, pentru că viziunea ei nu se potrivea cu a celorlalți, în cele din urmă, s-a ajuns la încheierea contractului dintre ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Vestea că a închis un capitol al vieții sale a șocat mulți oameni, mai ales că, inițial, prezentatoarea nu a mărturisit despre ce proiect este vorba. Foarte mulți internauți au crezut că, de fapt, Simona Gherghe a fost dată afară de la emisiunea de iubire, lucru total neadevărat.

Citește și: „Sunt terminată”. Simona Gherghe, veste neașteptată despre copiii ei! Ce se întâmplă în familia prezentatoarei TV

Simona Gherghe, anunț în mediul online
Simona Gherghe, anunț în mediul online[Sursa foto: Instagram]

Ce a declarat Simona Gherghe

Prezentatoarea TV a deslușit misterul și a făcut totul public, deoarece susține foarte mult libertatea de exprimare și consideră că doar prin aceste exemple generațiile viitoare pot deveni oameni loiali și sinceri.

„Azi am trăit una dintre cele mai mari dezamăgiri ale vieții mele. Nu credeam că, în 2022, la 33 de ani de la Revoluție, încă există oameni care, dacă nu zici ca ei, nu că te sancționează, nu că te ceartă. Nu! Te dau afară! Delictul? Faptul că am spus ce gândesc și ce simt. Libertatea! Libertatea să spui ce gândești! Să lupți pentru asta! E poate cea mai importantă lecție pe care le-o dați copiilor voștri.

P.S. Situația povestită mai devreme e legată de o colaborarea din viața noastră privată. Totul e ok cu emisiunea. Și totul e ok cu noi. Am simțit să scriu despre cât de important e, cred eu, să spui ce gândești și să nu faci compromisuri. Și să respecți o promisiune. Dar toate se întâmplă cu un scop. E o lecție și asta”, a scris Simona Gherghe, pe pagina sa de Instagram.

Simona Gherghe, anunț în mediul online
Simona Gherghe, anunț în mediul online[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Simona Gherghe, gravidă pentru a treia oară?! „Am rămas însărcinată după mai bine de un an și jumătate”



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Simona Gherghe, probleme în vacanța din Grecia. Vedeta și-a dus fetița la spital

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies