Experienta culinara autentic belgiana la Crowne Plaza Bucuresti

Experienta culinara autentic belgiana la Crowne Plaza Bucuresti
Experienta culinara autentic belgiana la Crowne Plaza Bucuresti

Crowne Plaza Bucureti celebreaza relatiile dintre Romania si Belgia si organizeaza in perioada 22 aprilie – 1 mai, alaturi de Ambasada Belgiei in Romania si de Asociatia de Afaceri Belgia – Romania, Belgian Week, eveniment dedicat bucatariei belgiene si business networking-ului.

 

Moules frites, la Carbonade Flamande sau iepure inabusit in bere sunt doar cateva dintre specialitatile ce vor fi preparate.
Belgia este cunoscuta pentru bucataria sa influentata atat de cultura germanica din partea nordica a Europei, cat si de cea latina din sud, fiind astazi foarte apreciata pentru gustul sau delicos si fin. Iubitorii bucatariei belgiene sau cei care isi doresc sa o descopere cu aceasta ocazia vor putea alege dintr-un meniu bogat preparat chiar de Ashlie Dias, bucatarul sef al Crowne Plaza Bucuresti.
Acesta va gati cu produse autentic belgiene precum crevetii gri, sunca de Ardennes, ciocolata si nelipsita bere, folosita in Belgia la prepararea celor mai apreciate feluri de mancare la nivel national. Printre mancarurile pe care le va gati Ashlie Dias se numara traditionala la Carbonade Flamande, vita cu legume inabusite in bere neagra, servita alaturi de cartofi prajiti, Moules frites, midii marinate in vin alb sau Gentse Waterzooi, un peste proaspat amestecat cu legume si smantana.
O alta gustare populara care va fi de asemenea pregatita cu ingrediente specifice sunt vafele belgiene.
Cei ce vor lua parte la Belgian Week pot alege intre mese cu meniuri à la carte, set meniuri sau un Sunday Brunch ce va avea loc duminica, pe 27 aprilie, de la 12:30 la ora 16:30.
Evenimentul are si o puternica componenta de business si include o serie de evenimente si actiuni ce creeaza oportunitati pentru promovarea produselor si serviciilor din Belgia si Romania in vederea stabilirii unor noi parteneriate.
Printre acestea se numara seminarii de business, actiuni de networking si Gala Belgian Business Days.

Moules frites, la Carbonade Flamande sau iepure inabusit in bere sunt doar cateva dintre specialitatile ce vor fi preparate.



Belgia este cunoscuta pentru bucataria sa influentata atat de cultura germanica din partea nordica a Europei, cat si de cea latina din sud, fiind astazi foarte apreciata pentru gustul sau delicos si fin.
Iubitorii bucatariei belgiene sau cei care isi doresc sa o descopere cu aceasta ocazia vor putea alege dintr-un meniu bogat preparat chiar de Ashlie Dias, bucatarul sef al Crowne Plaza Bucuresti.



Acesta va gati cu produse autentic belgiene precum crevetii gri, sunca de Ardennes, ciocolata si nelipsita bere, folosita in Belgia la prepararea celor mai apreciate feluri de mancare la nivel national.
Printre mancarurile pe care le va gati Ashlie Dias se numara traditionala la Carbonade Flamande, vita cu legume inabusite in bere neagra, servita alaturi de cartofi prajiti, Moules frites, midii marinate in vin alb sau Gentse Waterzooi, un peste proaspat amestecat cu legume si smantana. O alta gustare populara care va fi de asemenea pregatita cu ingrediente specifice sunt vafele belgiene.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Cei ce vor lua parte la Belgian Week pot
alege intre mese cu meniuri à la carte, set meniuri sau un Sunday Brunch ce va avea loc duminica, pe 27 aprilie, de la 12:30 la ora 16:30.



Evenimentul are si o puternica componenta de business si include o serie de evenimente si actiuni ce creeaza oportunitati pentru promovarea produselor si serviciilor din Belgia si Romania in vederea stabilirii unor noi parteneriate. Printre acestea se numara seminarii de business, actiuni de networking si Gala Belgian Business Days.

Citește și: Zi decisivă pentru Claudia Pătrăşcanu. Judecătorii au luat o decizie după ce fosta soacră a acuzat-o că ar fi pus microfoane în ghiozdanele copiilor- kanald.ro

Citește și: De ce s-a spânzurat Iasmina la 14 ani. Vărul fetei a dezvăluit: "A fost pedepsită". Condusă pe ultimul drum cu melodii de jale- stirilekanald.ro



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Teodora, acuzații dure la adresa lui Criss! „Erai numai cu Robi!” Iată cum a reacționat concurenta și ce replici acide a lansat către rivala sa

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies